Nationala

Mirel Rădoi, all-in pentru meciul cu Armenia: „Îi avem și pe ei acolo, pentru situații de urgență!”

+45 Foto
Selecționerul Mirel Rădoi a fost dezamăgit de modul în care „tricolorii” s-au apărat la reușita decisivă. Mizează totul pentru meciul cu Armenia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 octombrie 2021

Germania a învins România, scor 2-1, în grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial. „Tricolorii” au condus 50 de minute la Hamburg. Selecționerul Mirel Rădoi a fost dezamăgit de modul în care „tricolorii” s-au apărat la reușita decisivă. Mizează totul pentru meciul cu Armenia. 

„Ne-am gândit că trebuie să aducem 3 fundași centrali pentru că atacă foarte des profunzimea cu 3 jucători. Ne-am gândit că putem acoperi. N-aș fi fost supărat deloc dacă ar fi marcat pe o acțiune de superioritate, pe construcție, dar așa, pe o fază fixă, când ai adversarul lângă tine... Lucrurile astea erau foarte ușoare. 

Nu pot să zic că sunt mulțumit. Până la urmă, dacă stăm să ne gândim, punctul ăla era unul de moral pentru noi. Și faptul că Germania nu reușea să ne surprindă pe atac pozițional. Calitatea jucătorilor, ritmul pe care îl au în campionatele unde joacă, a fost superior. O mare parte a jucătorilor noștri nu sunt obișnuiți cu acest ritm”, a declarat Mirel Rădoi, la „Digi Sport Special”.

România, probleme de lot pentru meciul cu Armenia! Ce spune Mirel Rădoi

„Vom vedea, nu sunt sigur dacă Burcă poate juca meciul cu Armenia. A încercat să forțeze, dar apoi a simțit în partea secundă că nu poate continua. Nici Nedelcearu nu știu dacă va fi recuperat. 

Avem Chiricheș, Toșca, Rus, Manea poate juca și el acolo. Poate să apară și Nedelcu sau Albu, într-o situație de urgență. Până la urmă, cele 3 finale rămase sunt cele mai importante pentru noi. Dacă le câștigăm, practic suntem la mâna noastră. Aici sper să reușim acel declic. Nu mai avem timp să ne plângem. Trebuie să mergem și să câștigăm cu Armenia”, a concluzionat selecționerul. 

Ianis Hagi, acțiunea serii în fotbalul european 

Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul al meciului Germania - România. Reușita „tricolorului” a fost senzațională și a făcut rapid înconjurul internetului.

Laudele au curs la adresa lui Ianis. Publicații importante din Europa l-au comparat cu Gică Hagi: „Gheorghe Hagi - Ianis Hagi. O familie care marchează goluri de talie mondială. Așa tată, așa fiu”.

Și lie Dumitrescu a fost impresionat: „Extraordinară, de mare jucător! A reușit să marcheze dintre 3 fundași adverși”.

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO Suporterii români la Hamburg

>

Citește și alte știri despre Germania - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.