Nationala

Nicolae Stanciu dă cărțile pe față după eșecul de la Hamburg: „Trebuie să fim bărbați, să recunoaștem asta”

+45 Foto
Nicolae Stanciu, în duel cu Joshua Kimmich // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 octombrie 2021

Nicolae Stanciu (28 de ani) se gândește deja la meciul cu Armenia, de luni, unde subliniază că echipa națională a României trebuie să obțină o victorie.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai buni jucători ai României în eșecul cu Germania, scor 1-2, nu zăbovește prea mult asupra meciului de la Hamburg. Notat cu 7 în Gazeta Sporturilor pentru prestația sa, Stanciu admite că nemții au fost mai buni și subliniază importanța meciului cu Armenia.

Nicolae Stanciu, după Germania - România: „Trebuie să recunoaștem”

„Din păcate am pierdut, dar am făcut un meci destul de bun. Nu mai e nimic de zis, să stăm să plângem că am fi putut scoate un rezultat de egalitate sau să câștigăm... ne gândim la meciul de luni, cu Armenia.

Am făcut un efort mare și eu și Răzvan Marin, dar nu doar noi, ci toată echipa. În prima repriză ne-am închis foarte bine. Trebuie să fim bărbați și să recunoaștem că au fost mai buni.

Când ai jucători în față cu viteză foarte bună, e normal să-i pui în valoare. Dacă eram puțin mai inspirați, am fi putut marca, dar meciul a trecut și trebuie să ne gândim la Armenia, să câștigăm acel meci”, a spus Stanciu la Pro TV.

Nicolae Stanciu a oferit pasa decisivă la unicul gol al României, înscris de Ianis Hagi. El a avut 54 de atingeri, a reușit să paseseze precis în 18 rânduri din 26 de încercări și a șutat de două ori, de fiecare dată ratând ținta. Stanciu a reușit și trei driblinguri și a oferit o pasă cheie, fiind unul dintre cei mai periculoși oameni ai României.

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

FOTO. Cele mai tari imagini de la Germania - România 2-1

VIDEO. Ce a declarat Răzvan Raț după Germania - România 2-1 

>

Mai multe știri despre Germania - România 2-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.