Nationala

„Golul doi a venit după o greșeală individuală” » Cine a fost tras la răspundere după Germania - România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 octombrie 2021

România a pierdut la limită meciul din Germania, 1-2, după o prestație foarte bună a „tricolorilor”.

După meci, la GSP LIVE, Răzvan Raț, fost căpitan al României, a lăudat evoluția elevilor lui Mirel Rădoi și spune că golul victoriei, marcat de Thomas Muller, putea fi evitat dacă Andrei Ivan nu-l pierdea din marcaj pe jucătorul lui Bayern. 

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

>

„„Dacă aveam puțin noroc, plecam cu un rezultat bun. Una peste alta ne-am apărat 90 de minute, am avut o sclipire a lui Hagi. Ne-am apărat eroic și am încercat să reducem din diferența de valoare.  Nu intră în discuția atitudinea și faptul că băieții nu și-au dorit. Au avut o atitudine corectă.

Există o diferență mare între România și Germania. Una peste alta, mai am o remarcă. Golul doi e marcat dintr-o fază fixă, după o greșeală individuală, nu una colectivă. Sigur Ivan trebuia să fie acolo. Muller e omul lui Ivan, care la un moment dat îl pierde. El încearcă să arate că există un om liber, dar e de fapt omul lui.

Cred că era mai periculos dacă am fi câștigat, în vederea meciului cu Armenia. Dar cu puțin noroc, luam un punct la care nu speram înainte de meci.  Dar, din păcate, nu am rezistat. Cred că golul doi putea fi evitat. Dar e de apreciat cum s-au apărat băieții și cum și-au dorit”, a spus Răzvan Raț la GSP LIVE.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.