Nationala

Mesaj categoric după prestația României contra Germaniei: „Asta trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”

+45 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 octombrie 2021

România a pierdut la limită meciul din Germania, 1-2, după o prestație foarte bună a „tricolorilor” pregătiți de Mirel Rădoi. 

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

La finalul partidei de la Hamburg, Mihai Stoichiță, șeful Comisie Tehnice a FRF, a lăudat modul în care selecționerul Mirel Rădoi a pregătit partida și s-a declarat bucuros de evoluția jucătorilor, fiind sigur că s-ar fi putut obține un rezultat mai bun.

Mihai Stoichiță, laudă prestația României cu Germania: „Am dat semne că putem deveni o echipă bună”

„Suntem mândri de cum au jucat, de cum s-au dăruit și de organizarea de joc. Din ce am văzut, mi s-a părut cea mai logică treabă pe care putea să o facă. Avem mult mai multe șanse jucând reactiv, cu realizări și în atac mult mai consistente. Trebuie să fim mult mai atenți. Bravo lui Mirel! Este meritul lui, dar și al jucătorilor, pentru dăruire.

Poate, dacă eram mai atenți la finalizare, puteam să scoatem mai mult din meciul ăsta. Asta este. Am dat semne că putem deveni o echipă bună. Nu ca Germania, dar măcar să fim competitivi în Europa.

Dacă eram mai atenți la finalizare și am fi făcut noi 2-1, nu știu dacă am fi câștigat meciul, dar nu am fi pierdut. Nu poți să spui că nu am ajuns la poartă, dar conștientizarea faptului că doar prin organizare putem să redevenim ce am fost odată trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Când ai jucători în față cu viteză foarte bună, e normal să-i pui în valoare. Dacă eram puțin mai inspirați, am fi putut marca, dar meciul a trecut și trebuie să ne gândim la Armenia, să câștigăm acel meci
- Nicolae Stanciu, mijlocaș România

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.