Nationala

Marius Șumudică, impresionat de doi „tricolori” după meciul cu Germania: „O să ajungă departe!”

+45 Foto
FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 October 2021

Marius Șumudică (50 de ani) a lăudat modul în care Mirel Rădoi (40 de ani) a abordat meciul din Germania, pierdut de „tricolori” la limită, scor 1-2. 

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Marius Șumudică, proaspăt instalat la Yeni Malatyaspor, a apreciat atitudinea curajoasă a „tricolorilor” și este optimist înaintea partidei cu Armenia. 

Marius Șumudică, după Germania - România 2-1: „Îl felicit pe Rădoi!”

„Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut, un sistem cu 5 fundași. Din păcate nu am putut urca foarte mult în benzi cu Toșca și Rațiu, nu ne-au permis. Îl felicit pe Rădoi, mi-a plăcut foarte mult. Cred că este unul dintre cele mai bune meciuri ale naționalei din ultimii 6-7 ani. Gândiți-vă ce ar fi însemnat un gol marcat de Pușcaș, a avut două ocazii. 

A fost o strategie foarte bună. Acum trebuie să atace, să schimbe și să câștige meciul cu Armenia. Eu cred în Mirel! Am spus mereu că e un antrenor bun. A imprimat o altă filosofie. 

Nu am văzut de mult o echipă atât de curajoasă. Am avut momente cu pressing avansat. Înseamnă mult pentru imaginea fotbalului românesc”, a fost analizată lui Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Mihăilă și Rus, remarcații lui Marius Șumudică după Germania - România 2-1

„Mihăilă o să crească foarte mult, cred că i-a prins bine această mutare în Italia și o să ajungă departe. Pușcaș a fost izolat, cu fundași puternici lângă el. Dar peste ce mă așteptam eu de la el.

Mi-a plăcut foarte mult Rus. Am câștigat un fundaș central. Chiricheș a jucat foarte bine și el. Evit să vorbesc despre celălalt fundaș central (n.r. Burcă, de la CFR)”, a spus Șumudică.

Fundașul la care Șumudică se referă în finalul intervenției este Andrei Burcă. În perioada petrecută de antrenor la CFR Cluj, apărătorul a fost permanent accidentat. 

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

>

Citește și alte știri despre Germania - România 2-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.