Box

Show total în Tyson Fury - Deontay Wilder » Fury câștigă prin KO după ce a fost trimis la podea de două ori

+16 Foto
Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder // FOTO: AFP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 octombrie 2021

Britanicul Tyson Fury (33 de ani) și americanul Deontay Wilder (35 de ani) au oferit o luptă spectaculoasă la categoria grea, Fury câștigând prin KO.

Cea de-a treia înfruntare dintre Fury „The Gispy King” și Wilder „The Bomber Bronze” a fost una spectaculoasă, cu răsturnări incredibile, care au ridicat în picioare publicul prezent la T-Mobile Arena, din Las Vegas.

VIDEO Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder printr-un KO violent

În runda a treia, Fury, care câștigase precedenta luptă, a reușit să-l trimită la podea pe Wilder și părea că se îndreaptă spre o nouă victorie în fața rivalului său.

Runda următoare a fost, însă, una incredibilă. Wilder a revenit spectaculos și a reușit două knockdown-uri, preluând astfel controlul partidei.

În repriza a 11-a, Tyson Fury a reușit să-l facă KO pe adversarul său, după ce a prins o serie violentă de lovituri care și-au atins ținta. După un uppercut în bărbia lui Wilder, Fury a trimis două croșee, unul de dreapta și unul de stânga, iar lovitura decisivă a venit după un al treilea croșeu, care l-a trimis la podea pe Wilder.

Arbitrul a intervenit și a oprit meciul, astfel ce Fury a câștigat al treilea duel cu Deontay Wilder și a păstrat centura WBC.

„A fost o luptă grozavă, demnă de o trilogie. Mereu am spus că sunt cel mai bun din lume, iar e al doilea din lume. L-am bătut de trei ori. Sunt campion WBC și campion Ring Magazine. Să nu vă îndoiți niciodată de mine!”, a spus Fury după meci.

Ulterior, acesta a luat microfonul și a început să cânte, spre amuzamentul celor prezenți în arenă.

Urmează Fury – Usyek?

Lumea boxului așteaptă acum un meci pentru unificarea centurilor la categoria grea, între Tyson Fury și ucraineanul Oleksandr Usyk, 34 de ani, cel care deține centurile WBA, IBF și WBO, după ce l-a învins pe Anthony Joshua pe 26 septembrie.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.