Campionate

Primul club care s-a interesat de Adrian Mutu după plecarea de la FCU Craiova » „Briliantul” poate ajunge în Ungaria

Adrian Mutu, dorit în Ungaria de MOL Fehervar

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 10 octombrie 2021

Recent plecat de la FCU Craiova, după o serie slabă de rezultate, Adrian Mutu ar putea reveni rapid în antrenorat.

Tehnicianul de 42 de ani este în atenția ungurilor de la MOL Fehervar și ar putea să-i ia locul maghiarului Imre Szabics (40 de ani), potrivit surselor Gazetei Sporturilor.

Adrian Mutu, dorit în Ungaria de MOL Fehervar

Conducerea clubului a apreciat rezultatele pe care Mutu le-a avut pe banca României U21 și-l are în vederi dacă va renunța la actualul antrenor. După 8 meciuri, MOL Fehervar, unde este legitimat internaționalul Adrian Rus, este pe locul 6, cu 11 puncte (2 victorii, 5 egaluri, o înfrângere) și este la 7 puncte în urma liderului Ferencvaros, care are un meci în minus.

Dacă ar ajunge în Ungaria, pentru Mutu ar fi a doua experiență în străinătate, după ce a antrenat la formația a doua a celor de la Al Wahda. De-a lungul carierei a mai antrenat la FC Voluntari, România U21 și FCU Craiova, de unde a plecat după 12 partide.

Mutu are un regret după aventura la FCU Craiova

Adrian Mutu (42 de ani)  a spus, după plecare de la FCU Craiova, că regretă, printre altele, că nu a putut să-i aducă mai multe bucurii patronului Adrian Mititelu senior, acum în închisoare.

„Eu am venit cu sufletul, am demonstrat că sunt profesionist și îmi fac treaba cu pasiune. Cred că am schimbat multe lucruri în bine, de la meniul zilei la ce înseamnă organizare. Îmi pare rău, pentru că aș fi vrut să-i ofer lui nea Adi (n.r. - Adrian Mititelu, aflat în spatele gratiilor) mai multe satisfacții. 

Nu m-au demis CSU Craiova sau FCSB, ci meciurile cu echipele de talia noastră, cu Voluntari, Argeș, Mioveni, pe care le-am dominat, dar n-am marcat. Au fost și diverse erori de arbitraj. Meritam mai multe puncte din aceste partide. Cu CSU a fost picătura care a umplut paharul de răbdare a patronatului. M-am simțit iubit și respectat la acest club, au fost corecți cu mine. Vreau să le mulțumesc pe această cale”, a spus Mutu pe 4 octombrie, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Marcel Pușcaș la GSP Live: „Va veni o zi în care Mutu va fi selecționerul României!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.