Campionate

La pachet

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe lîngă Ronaldinho, AC Milan vrea să-i mai transfere la vară de la Barcelona pe Deco, Marquez şi Zambrotta.

Milan se pregăteşte să re­ma­nieze echipa. Nici vorbă însă şi de o infuzie de sînge tînăr în venele matusalemicei campioane europene şi mondiale! După ce transferul lui Ronaldinho (28 de ani) este aproape perfectat, ultimele detalii reglîndu-se după semifinalele Ligii, “rossonerii” ar dori să mai tîrguiască la “hipe­r­mar­ketul” Barcelona. Ţintele fixate: doi fundaşi şi un mijlocaş. De care catalanii s-ar dispensa, scăpînd de salariile lor mari şi încasînd măcar 25 de milioane.

“AS” şi “Sport” au dezvăluit ieri că Milan va negocia pentru a-l aduce pe cel mai bun amic al lui Dinho, portughezul Deco. Urmă­to­rul pe listă e Zambrotta. Italianul luat după CM 2006 de la Juve ar rezolva problemele pe flancurile defensivei lui Carlo Ancelotti. Shoppingul se încheie cu Marquez. Mexicanul, mai mult accidentat, a ajuns rezervă, presa locală con­si­de­rîndu-l “oaia neagră” a vestiarului. O schimbare de aer îi prinde bine lui Rafael, dar şi Milanului, care nu are rezerve de stoperi de nivelul lui Nesta şi Kaladze, şi îl poate utiliza şi ca mijlocaş de acoperire.

Pleacă Gattuso?
Revoluţia prognozată pe “San Siro” ar produce surprize şi la capitolul plecări. Dacă vor fi refuzaţi în privinţa cererilor de mărire salarială, mai aproape de banii promişi lui Ronaldinho (8 milioane de euro), Pirlo şi Gattuso se gîndesc să-şi caute echipă. “Cîinele de pază” milanez e vizat de o mutare în sens invers, spre Spania. “El Mundo Deportivo” a scris că madrilenii ar fi gata să ofere 20 de milioane de euro pentru Rino, care l-ar înlocui pe Diarra, curtat de Juve

Ronaldinho
Post: mijlocaş ofensiv
Vîrstă: 28 de ani
Salariu: 8,5 milioane

Rafael Marquez

Post: fundaş central
Vîrstă: 29 de ani
Salariu:1,9 milioane

Deco
Post: mijlocaş central
Vîrstă: 30 de ani
Salariu: 4,5 milioane

Zambrotta
Post: fundaş lateral
Vîrstă: 31 de ani
Salariu: 4,5 milioane

Delvecchio: “Mutu are clasă!”

Aflat în România pentru 24 de ore, Marco Delvecchio (35 de ani) a vorbit depre şansele “tricolorilor” la Euro: “Mutu e un mare campion! Fizic super, tehnică de sud-american, inteligent! Chivu e un fundaş de clasă! Nu ştiu cum staţi la mijlocaşi, dar aveţi toate motivele să credeţi în forţa voastră la Euro!”. Fostul component al tridentului Romei, alături de Totti şi Batistuta, cîştigător al “lo scudetto” în 2001, l-a vizitat pe amicul său, Jonathan Fischoff, preparator fizic la FC Cîmpina. El s-a întîlnit şi cu antrenorul Petre Gigiu, fost secund la saudiţii de la Al Hilal, echipă cu care italianul se află în tratative.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.