Stranieri

Marius Șumudică i-a pus gând rău lui Balotelli » Cum prefațează debutul oficial în Turcia

FOTO: Facebook @yenimalatyaspor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 octombrie 2021

Marius Șumudică (50 de ani) a vorbit despre modul în care va aborda primul meci oficial pe banca lui Yeni Malatyaspor, cel de sâmbătă, de pe terenul lui Adana Demirspor. 

  • Adana Demirspor - Yeni Malatyaspor se joacă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19:00.

Marius Șumudică a preluat o formație în criză, aflată pe loc retrogradabil, iar primul meci va fi unul complicat. Se deplasează la Adana Demirspor, echipă antrenată de Vincenzo Montella și care îl are în lot pe rebelul Mario Balotelli. 

Matchquiz

Marius Șumudică, înaintea debutului oficial la Yeni Malatyaspor

„Echipa a pierdut ultimele cinci meciuri. Nu este ușor pentru mine și pentru jucători. Trebuie să dezvoltăm o încredere în noi. Avem jucători de calitate. Trebuie să învățăm să fim o echipă. Prioritatea noastră este să luăm un punct și, dacă va fi posibil și celelalte două puncte. Vom juca cu o echipă foarte bună. 

Adana Demirspor s-a schimbat mult după sosirea lui Vincenzo Montella. Avem timp o săptămână să pregătim meciul. Vom merge să ne luptăm. Este foarte important să luptăm, să fim agresivi”, a spus Șumudică, într-o conferință de presă. 

Malatyaspor are suporteri care știu fotbal și iubesc acest sport. Ei merită mult mai mult decât ce a fost în ultimele două sezoane. Voi da tot ce am mai bun pentru a mă asigura că merg acasă fericiți după meciuri și vor sărbători victoriile alături de familiile lor
- Marius Șumudică, antrenor Yeni Malatyaspor

Șumudică, eșec la primul meci de la Malatyaspor

Marius Șumudică a început o nouă aventură în Turcia. La 24 de ore de la primul contact cu lotul, antrenorul român a avut parte și de primul meci.

Testul a fost chiar împotriva fostei echipei, Gaziantep. Yeni Malatyaspor a fost învinsă, scor 0-1, prin golul marcat de Muhammed Demir, în minutul 78. Șumudică a folosit în prima repriză un sistem 5-3-2 în meciul jucat „acasă”, pe arena din Malatya.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.