Nationala

Trei cu 5, unul cu 8 » Note GSP după victoria României din Ghencea: un „tricolor” le-a luat fața tuturor

România - Armenia 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 October 2021

România a făcut un pas mare către locul 2 în grupa J din preliminariile europene pentru Cupa Mondială cu victoria din Ghencea, 1-0 cu Armenia.

„Tricolorii” au câștigat la limită, grație unui gol înscris de Alexandru Mitriță în prima parte. Totuși, portarul armean Yurchenko a avut „de furcă” cu adversarii, care l-au întins serios în câteva rânduri.

Note GSP după România - Armenia 1-0 

Portarul selecționatei lui Joaquin Caparros a fost însă la înălțime și a primit nota 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi. De altfel, portarul a fost unul dintre singurii doi jucători ai Armeniei cu notă mai mare decât 5 pentru prestația de aseară, alături de Geloyan, introdus pe teren la pauză (6). Majoritatea coechipierilor au primit 5 din partea reporterilor GSP, în vreme ce Bayramyan, Barseghyan, Grigoryan și Voskanyan sunt „corigenți”, cu 4!

În tabăra României, lucrurile au stat mai bine. Alexandru Mitriță, autorul golului victoriei, a fost recompensat cu 8, iar Ianis Hagi, Chiricheș, Răzvan Marin și Florin Niță au fost aproape de el, cu 7. Doar 3 jucători ai României au primit 5. Este vorba despre Claudiu Keșeru, titular, plus Ivan și Moruțan, intrați în repriza a doua.

Selecționerul Mirel Rădoi, care a anunțat că în noiembrie pleacă de la echipa națională, a primit nota 7, în timp ce omologul său de pe banca Armeniei, Joaquin Caparros, a primit 5.

„A fost un meci foarte greu. Am avut posesia de la un capăt la celălalt. Important e că am reușit să câștigăm. Singurul care a avut încredere în mine a fost Dică, mi-a spus să stau acolo la corner și că sigur o să dau gol”, a comentat Mitriță, singurul jucător cu nota 8, după meci. 

Clasamentul grupei J: România, la mâna ei pentru locul de baraj

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Armenia 1-0

VIDEO. Mihai Stoichiță, intervenție la GSP Live după România - Armenia

>

Mai multe știri despre România - Armenia 1-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.