Campionate

Incidente grave și în Albania - Polonia, meci întrerupt timp de 20 minute

O ploaie de obiecte s-a abătut asupra jucătorilor polonezi după golul din minutul 77 / Captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 octombrie 2021

A fost seara incidentelor în preliminariile CM 2022. După luptele din tribune de la Anglia - Ungaria, tensiunile n-au ocolit nici confruntarea dintre Albania și Polonia, meci contând tot în Grupa I, încheiată 0-1. 

Partida de la Tirana s-a jucat într-o atmosferă irespirabilă. Albanezii au umplut stadionul la unul dintre cele mai importante meciuri ale grupei, care a pus față în față pretendentele la locul secund. 

Fanaticii suporteri albanezi, recunoscuți și pentru alte incidente provocate de-a lungul timpului, le-au făcut viața un calvar polonezilor. Totul a escaladat în minutul 77, după ce Swiderski a deschis scorul pentru naționala lui Robert Lewandowski. 

Incidente grave în Albania - Polonia, meci întrerupt 20 minute

Strânși într-un colț al terenului pentru a sărbători golul, fotbaliștii polonezi au fost ținta furiei albanezilor din tribune. Aceștia au aruncat cu numeroase obiecte în direcția jucătorilor din naționala Poloniei, iar arbitrul Clement Turpin nu a manifestat toleranță: a întrerupt partida, trimițând cele două echipe la cabine

Jucătorii au revenit de la vestiare după aproape 20 de minute, timp în care crainicul stadionului, dar și alți oficiali albanezi, au încercat din răsputeri să-i convingă pe ultrași să nu mai arunce cu obiecte în teren

Fără forță și luciditate, albanezii nu s-au putut apropia periculos de poarta lui Wojciech Szczesny, iar Polonia a plecat de la Tirana cu toate punctele.

Clasament Grupa I

Din nou scandal la Anglia - Ungaria!

Anglia - Ungaria (1-1 scor final) s-a lăsat din nou cu incidente. Fanii maghiari au sărit la bătaie în tribunele Wembley, iar poliția britanică a părut depășită la meciul din preliminariile Campionatului Mondial.

O parte dintre fanii Ungariei prezenți pe Wembley au batjocorit momentul în care jucătorii Albionului au îngenuncheat înainte de joc, anunță Sky Sports. Din acest motiv a intervenit poliția, iar lucrurile au escaladat rapid. Un spectator maghiar a fost arestat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.