Nationala

Cornel Dinu, cel mai dur atac la adresa lui Mirel Rădoi: „Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 October 2021

Cornel Dinu a avut o reacție dură la adresa lui Mirel Rădoi, după ce acesta a anunțat că va renunța la postul de selecționer al României.

Mirel Rădoi a spus că renunță la națională după ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, iar Cornel Dinu a avut o reacție vehementă la adresa acestuia.

Cornel Dinu, atac la Mirel Rădoi: „Și-a făcut damblaua și a devenit selecționer”

Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. El și-a făcut damblaua. După ce a preluat și a speculat munca de la tineret a lui Daniel Isăilă, și-a făcut damblaua și a devenit selecționer. În același timp a fost și un executant la mâna lui Stoichiță. 

Acum joacă la două capete. Unul este șantajul, celălalt e din sfera « Mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul». Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat «slimul» De minte și de haine, uleiul și Bentley-ul”, a spus Dinu, potrivit playsport.ro.

Cornel Dinu, încântat după România - Armenia

La finalul meciului România - Armenia 1-0, Cornel Dinu a lăudat prestația României.

„Totul e bine când se termină cu bine… Aveam atâta nevoie de această victorie… chiar dacă ea a fost ajutată, într-un fel, de calculele greșite ale antrenorului spaniol al armenilor. Acest rezultat cu Armenia, după victoria din Austria și după meciul pe care l-am pierdut greu în Germania, sâmbătă, este al treilea rezultat remarcabil cu Mirel Rădoi pe banca tehnică.

„Suntem pe locul doi, dar cel mai important, după părerea mea, este faptul că la ora actuală, după doi ani de căutări, se poate spune că avem un lot de 17-18 jucători de câmp cu care se pot construi diferite stratageme de joc, diferite așezări, diferite formule, diferite concepții de joc, a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.