Liga 2

CSA Steaua a încercat să aducă un antrenor trecut pe la FCSB: „Totul a picat din cauza trecutului meu!”

Alex Petre (în stânga)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 octombrie 2021

Invitat miercuri dimineață la GSP Live, Alex Petre, fost antrenor al portarilor la FCSB, a dezvăluit că a primit recent o ofertă din partea rivalei CSA Steaua, care dorea să-l coopteze în cadrul academiei.

Pentru Alex Petre, trecutul a fost un bumerang ascuțit. În perioada în care activa la clubul lui Gigi Becali, acesta a declarat în timpul unui interviu că adevărata echipă a Stelei este cea a FCSB-ului. Mai mult, el chiar a evoluat împotriva Stelei într-un meci din Liga 4, din postura de jucător al celor de la Unirea Tricolor București. 

Antrenorul a recunoscut la GSP Live, într-un dialog cu moderatorul Costin Ștucan, că afirmațiile din trecut au blocat în cele din urmă venirea sa la CSA Steaua.

VIDEO Alex Petre explică de ce nu a ajuns la CSA Steaua

>

„Am avut niște discuții cu o echipă din București (n.r. - Steaua) momentan aștept. Nu am ajuns la un numitor comun. Probabil e mai bine că nu s-a întâmplat. Îmi punea lumea întrebări despre cum aș putea să merg acolo. 

Am fost ofertat de Steaua pentru a merge la academie, nu la prima echipă. Eu am drumul meu. A picat din cauza trecutului meu la FCSB. Acum trei ani, eram antrenor cu portarii la FCSB și jucam de plăcere prin Liga 4, la Unirea Tricolor. 

Alex Petre, în perioada în care activa la FCSB

Înaintea meciului, am făcut încălzirea pe linia de 16 metri (n.r. -de teama ultrașilor steliști). Când am ieșit la încălzire, au venit câțiva din galerie spre mine. Eu am acordat un interviu înainte de acel meci. Am spus în interviu că nu aș merge la CSA Steaua și că Liga 4 înseamnă o mișcare de două ore și atât. Auzeam tot felul de cuvinte în timpul meciului”, a povestit Alex Petre, la GSP Live.

Toată povestea asta cu FCSB și Steaua e o cacealma. N-am înțeles niciodată de ce a fost acest scandal.

- Alex Petre, fost antrenor al portarilor la FCSB

Premieră la CSA Steaua: are două echipe calificate deja în play-off-ul Ligii Elitelor

CSA Steaua bifează o premieră, are două echipe deja calificate în play-off-ul Ligii Elitelor de la U16 și U19, în primul an de la revenirea în aceste competiții.

După ce în acest an a făcut cel mai mare salt în clasificarea FRF a Academiilor, urcând de pe locul 61 anul trecut până pe 13 acum, cei de la CSA Steaua au început să culeagă roadele și pe teren.

Datorită clasării au revenit în Liga Elitelor, după 3 sezoane de absență, iar grupele U16 (loc 3) și U19 (locul 1) sunt deja calificate, în premieră pentru club, în play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.