Liga 1

A picat! Jucătorul cerut de Dan Petrescu nu mai semnează cu CFR Cluj + cu cine negociază acum campioana

Facundo Ferreyra, în dreapta / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 13 octombrie 2021

CFR Cluj a fost extrem de aproape să bifeze un transfer sonor în această toamnă. „Feroviarii” au negociat cu argentinianul Facundo Ferreyra, fost la Șahtior, Benfica sau Espanyol, însă mutarea a picat. Definitiv, spun oficialii din „Gruia”!

Chiar dacă Dan Petrescu a insistat pentru aducerea acestuia, Facundo Ferreyra nu va mai îmbrăca tricoul campioanei. Directorul sportiv Bogdan Mara a confirmat pentru GSP.ro că atacantul de 30 de ani nu mai semnează cu CFR. Motivul? Pretențiile exagerate ale impresarului lui Facundo. 

„Lucrurile n-au mers mai departe cu Facundo. Situația s-a schimbat, impresarul a schimbat condițiile de la început și ulterior s-a ajuns la alte discuții, alte sume și alte probleme”, a declarat oficialul, în urmă cu scurt timp. 

Dan Petrescu și-l dorea pe Ferreyra 

Înainte de meciul cu Gaz Metan (2-1), antrenorul lui CFR Cluj a vorbit despre Ferreyra. „Trebuie să-i întrebați pe cei din club. Am înțeles că se fac toate eforturile ca să fie adus, restul... Sper să vină cât mai repede. Rezultatul de la vizita medicală e foarte bun. A fost o problemă mică, dar am înțeles că s-a rezolvat”, a spus Petrescu la o conferință de presă.

Negocieri cu Wilfred Kanon

CFR Cluj poartă discuții zilele acestea și cu fundașul central ivorian Wilfred Kanon, fotbalist care a evoluat în trecut pentru Gloria Bistrița și Corona Brașov, noteză ProSport. Bogdan Mara spune că negocierile sunt departe de a se finaliza însă: 

„Momentan, nu este vorba de niciun transfer. Este doar o discuție. Transfer va fi dacă ne înțelegem, dacă jucătorul trece vizita medicală. Jucătorul a fost propus, a fost o negociere, dar vedem ce va fi. E cale lungă de la o negociere până la un transfer. Nouă ni se propun mulți jucători”, a adăugat Mara. 

Wilfred Kanon are 3 goluri în naționala Coastei de Fildeș

Kanon a jucat de-a lungul carierei la juniorii lui Empoli, la Gloria Bistrița și Corona Brașov. Din 2013 și până în 2019 a fost legitimat la olandezii de la ADO Den Haag, iar mai apoi a evoluat pentru Pyramids și Al-Gharafa.

Portarul Karlo Letica a semnat cu CFR Cluj 

De câteva zile la Cluj-Napoca, Karlo Letica s-a antrenat duminică alături de CFR Cluj și între timp a semnat contractul pe care i l-a propus campioana României. CFR Cluj a anunțat transferul zilele trecute, Letica urmând să lupte pentru un loc de titular cu Cristi Bălgrădean.

Karlo Letica este un portar care măsoară 2,01 metri, pentru care Club Brugee a plătit 3 milioane de euro în 2018. Crescut de Hajduk Split, el a luat drumul Belgiei în 2018, dar nu s-a impus la Brugge, care l-a împrumutat în 2019 la SPAL, iar în 2020 la Sampdoria.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.