Liga 1

Noi probleme pentru FCSB înainte de meciul cu Mioveni » Încă doi fotbaliști au Covid-19

Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, confirmați pozitiv Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 14 octombrie 2021

FCSB se confruntă din nou cu un focar de Covid-19, iar roș-albaștrii nu știu dacă pot alinia un lot competitiv sâmbătă seară în meciul cu CS Mioveni.

După ce în ultimele zile antrenorul Edi Iordănescu, cea mai mare parte a staff-ului cu care lucrează, dar și unii fotbaliști au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, FCSB mai primește două lovituri cu o zi înainte de meciul de la Buzău.

Potrivit celor de la Fanatik, după testele pe care fotbaliștii roș-albaștri le-au efectuat în dimineața zilei de joi, alți 2 jucători au fost găsiți pozitivi. Este vorba despre Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, 2 jucători importanți în efectivul lui Edi Iordănescu. Informația a fost confirmată pentru GSP.RO de surse din cadrul clubului.

Pe lângă cei doi, Straton și Șerban au fost deja confirmați pozitiv, iar Budescu și Șut suntizolați preventiv. De asemenea, alți 4-5 jucători sunt așteptați să fie izolați de restul echipei. Astfel că, FCSB are mari probleme de lot și nu va putea alinia mai mult de 14 jucători pe foaia de joc în meciul cu Mioveni.


Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu Mioveni: A. Vlad - V. Crețu, A. Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Keșeru, I. Stoica

Gigi Becali refuză vaccinarea jucătorilor

Finanțatorul FCSB a reacționat pentru Gazeta Sporturilor după apariția cazurilor de coronavirus la echipa sa, explicând și de ce a cerut modificare protocolului de testare din Liga 1.

„Conform regulamentului, fotbaliștii care sunt deja vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului. 


Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci.

Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos ”, a spus Becali.

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.