Liga 1

Operat din nou! Calvarul jucătorului de la FCSB continuă: „Încă un hop”

Ionuț Panțîru (centru), FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 octombrie 2021

Ionuț Panțîru (25 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB, s-a operat încă o dată la genunchi din cauza problemelor medicale care îl țin în afara terenului de o jumătate de an.

Ultimul meci jucat de Panțîru a avut loc pe 25 aprilie 2021. Atunci, apărătorul de bandă ieșea după 32 de minute de pe teren cu Sepsi OSK, în meciul de play-off câștigat de covăsneni cu 2-1. El a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, care i-a pus cariera în pericol.

Jucătorul lui FCSB a mers în Italia, a fost operat și a postat un mesaj optimist pe rețelele de socializare, prin care lăsa de înțeles că recuperarea sa nu va fi una îndelungată. 

Ionuț Panțîru, operat din nou! Jucătorul lui FCSB anunță: „În câteva săptămâni revin”

La aproximativ 6 luni de la acel moment, Panțîru s-a operat din nou. „Încă un hop trecut cu brio și în câteva săptămâni o să revin în locul meu preferat”, a scris fotbalistul, aflat la Villa Stuart, o clinică privată din Roma. În poză, are zona genunchiului drept bandajată, semn că problemele sale au persistat.

Problemele medicale ale lui Panțîru au venit în cel mai nepotrivit moment pentru acesta. Fundașul stânga s-a văzut nevoit să ia această pauză tocmai într-un moment în care câștigase aprecierea patronului Gigi Becali. Latifundiarul l-a scos pe Panțîru din echipă iarna trecută, când l-a cumpărat de la Astra pe Radunovic, și l-a mai folosit pe român rar, doar pe parcursul partidelor și în situații în care avea neapărat nevoie să-l aibă pe teren.

În aprilie, fotbalistul achiziționat de la Poli Iași a intrat într-un joc cu FC Botoșani și a marcat, iar FCSB a câștigat cu 2-1, așa a devenit din nou important pentru Gigi. „Trebuie să joace de acum înainte, nici nu mai contează postul!”, anunța Becali. La o săptămână distanță, Panțîru a suferit accidentarea.

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.