Stranieri

Antrenorul lui AC Milan a lămurit situația lui Ciprian Tătărușanu: „E singurul sigur că va fi titular! Un profesionist desăvârșit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 October 2021

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) va fi titular în partida dintre AC Milan și Verona, de sâmbătă, ora 21:45. 

Mike Maignan (26 de ani), titularul din poarta lui AC Milan, s-a accidentat și va lipsi o perioadă. Antrenorul Stefano Pioli a cerut de urgență un portar, iar conducerea clubului l-a adus pe Antonio Mirante (38 de ani). Veteranul italian nu îi va lua fața lui Ciprian Tătărușanu. 

Ciprian Tătărușanu, titular în AC Milan - Verona! Anunțul lui Stefano Pioli

„Tătărușanu va juca. El este singurul sigur că va fi titular cu Verona. Este un profesionst desăvârșit. Mirante, pe de altă parte, are nevoie de cel puțin o săptămână pentru a fi apt de joc. Ne pare rău pentru Maignan, dar știm că va reveni mai puternic ca până acum. A dus multe lucruri pozitive în echipă”, a spus Stefano Pioli, într-o conferință de presă. 

În ce partide ar urma să fie titular Ciprian Tătărușanu la AC Milan:

  • vs. Verona (Serie A)
  • vs. FC Porto (Liga Campionilor)
  • vs. Bologna (Serie A)
  • vs. Torino (Serie A)

Ciprian Tătărușanu, rezervă de lux la AC Milan 

Ciprian Tătărușanu nu a prins niciun minut la AC Milan în acest sezon, în cele 9 meciuri disputate în Serie A și în Liga Campionilor. Stagiunea trecută, portarul român a bifat o singură apariție în Serie A, dar a fost titular în meciurile din Cupa Italiei. Concurentul direct a fost Gianluigi Donnarumma.

Ciprian Tătărușanu va încerca să păstreze invincibilitatea lui AC Milan în acest campionat. Formația lui ocupă locul secund în acest moment, cu 19 puncte, două sub liderul Napoli.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.