Liga 1

Mihai Stoica reacționează după ce Mioveni a criticat arbitrajul: „Cea mai mare problemă a fost în meciul cu CFR” » Ce acuză oficialul

+28 Foto
Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 octombrie 2021

FCSB a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, la capătul unui meci în care oaspeții au contestat vehement arbitrajul, nefiind de acord cu penalty-ul primit de gazde la 0-0, după un duel între Scarlatache și Keșeru și reclamând un penalty la golul doi.

  • În minutul 56, roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty obținut de Keșeru. Lovitură de la 11 metri dictată de Bîrsan după un contact al atacantului cu Scarlatache. Fundașul argeșenilor a lovit mingea, iar ulterior Keșeru s-a împiedicat de el.
  • Același Keșeru a produs golul secund. Atacantul roș-albaștrilor s-a aflat într-o poziție suspectă de ofsaid în momentul în care a primit mingea de la Dumiter, cel care avea să marcheze la finalul fazei.

După meci, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor a comentat cele două faze controversate și a reacționat la adresa protestelor vehemente ale celor de la CS Mioveni.

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

>

„Nu am văzut absolut nicio reluare! O să mă uit. Habar n-am ce a fost. Știu că la pauză m-am uitat la contactul dintre Iustin Popescu și Olaru. E discutabil. Habar n-am...

Eu îmi aduc aminte de altceva. La Botoșani am avut patru penalty-uri. A spus toată lumea, dar ni s-a dat doar unul. Nu vreau să mă apuc să înșir pentru că sunt prea multe împotriva noastră. Prea multe împotriva noastră! Tot timpul sunt împotriva noastră.

Dacă acum a fost vreo greșeală, o recunosc după ce o văd. Asta e situația. Acum nu am ce să vorbesc. Dar cred că cea mai mare problemă a celor de la Mioveni anul ăsta a fost golul marcat de CFR Cluj împotriva lor, dintr-un ofsaid gigantic. Și a fost 1-0. Asta a fost problema lor”, a declarat Mihai Stoica.

Adrain Porumboiu critică arbitrajul lui Marcel Bîrsan

 Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, a criticat dur decizia lui Marcel Bîrsan.

„Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă.

Duelul Scarlatache - Keseru, după care s-a dictat penalty

La golul doi este ofsaid, mi-am dat seama din live. Dar se întâmplă astfel de faze. Nu poți să-i incriminezi pentru o astfel de eroare, e o situație obișnuită. Problema e la prima fază, unde nu găsesc nicio explicație”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro.

Poziția lui Keșeru la faza golului de 2-0

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.