Liga Campionilor

Istvan Kovacs, delegat la un meci tare din Champions League » Ce partidă va conduce

Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 October 2021

Istvan Kovacs (36 de ani) este delegat la un meci din grupele UEFA Champions League.

FRF anunță că arbitrul român va conduce meciul dintre Brugge și Manchester City, din grupa A din Champions League. Partida are loc marți, de la ora 19:45, și va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Istvan Kovacs arbitrează Brugge – Manchester City în UEFA Champions League.

Istvan Kovacs va fi ajutat de o brigadă românească. La cele două linii vor fi asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar cel de-al patrulea oficial va fi Marian Barbu. În camera VAR vor fi italianul Paolo Valeri (arbitru VAR) și elvețianul Fedayi San (asistent VAR).

  • După două meciuri jucate (6-3 cu RB Leipzig și 0-2 cu PSG), elevii lui Pep Guardiola sunt pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte. De partea cealaltă, Brugge este pe 2, cu 4 puncte, la egalitate cu liderul PSG. Belgienii au remizat cu PSG (0-0) și au câștigat cu RB Leipzig (2-1)

Istvan Kovacs a arbitrat recent meciul dintre Norvegia și Muntenegru, din grupa G a preliminariilor CM 2022, terminat 2-0. „Centralul” din Carei a mai condus un singur meci din acest sezon din Liga Campionilor, Șahtior – Inter, 0-0.

Anul trecut Istvan Kovacs a arbitrat 3 partide în Liga Campionilor, două în grupe și una în optimile competiției. Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen 1-2 și Zenit Saint Petersburg - Borussia Dortmund 1-2 au fost partidele arbitrate în grupele competiției, în timp ce în optimi a fluierat la Bayern - Lazio, încheiat cu victoria germanilor, scor 2-1.

VIDEO PSG, victorie cu Manchester City în Champions League

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.