Liga 1

Primarul din Mioveni rămâne ferm pe poziții: „Retragem echipa, poate îi ia UEFA la întrebări!”

FCSB - CS Mioveni 3-0 // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 octombrie 2021

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și-a menținut în această dimineață poziția exprimată pentru GSP.ro după meciul cu FCSB, scor 0-3: vrea retragerea echipei locale din Liga 1.

Iritat de greșelile de arbitraj din meciul cu FCSB, câștigat de vicecampioană la scor de neprezentare, primarul din Mioveni a anunțat în miez de noapte că va solicita retragerea nou-promovatei din Liga 1. Argeșenii enunțaseră aceeași amenințare și după meciul cu CFR Cluj, 0-1, decis de o greșeală majoră de arbitraj.

Primarul din Mioveni nu dă înapoi: „Cer retragerea echipei, poate voi da un semnal”

În această dimineață, întrebat dacă și-a schimbat poziția, primarul din Mioveni a anunțat că nu este cazul.

„A fost o noapte nu prea bună pentru mine și pentru iubitorii sportului din Mioveni. Am spus adevărul, omul la supărare spune adevărul. Este punctul meu de vedere, pe care-l voi susține în continuare. 

Mâine voi consulta membrii Consiliului Local și sponsorii, probabil că prin retragerea echipei voi da un semnal, UEFA probabil îi va întreba pe Gino Iorgulescu (n.r. - președintele LPF) și Vassaras (n.r. - președintele CCA) ce s-a întâmplat. Am scris atâtea memorii și nimeni nu a luat atitudine. Nu are rost. Probabil că-și doresc altă echipă.

Are rost să faci cheltuială în condițiile astea? Ați mai pomenit să plătești observatorul de joc, iar documentul să fie secret? Cine l-o citi, nu știu!”, a spus Georgescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

CS Mioveni, 26 de postări în mai puțin de două ore

Echipa din Mioveni și-a făcut nemulțumirea cunoscută și prin intermediul contului de Facebook. Pe pagina oficială a clubului au fost publicate în această după-amiază, în decursul a mai puțin de două ore, 26 de postări legate de meci, ce cuprind fie fazele video incriminate de CS Mioveni, ori opinii ale oamenilor de fotbal.

VIDEO. Alexandru Pelici, declarații după FCSB - Mioveni

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.