Campionate

Violență extremă la derby-ul Slovaciei » Ultrașii s-au bătut cu sălbăticie! Loviți până n-au mai mișcat!

+6 Foto
Foto: Twitter

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 18 octombrie 2021

Fanaticii cu cagule ai lui Spartak Trnava și Slovan Bratislava, din campionatul Slovaciei, au invadat terenul și s-au bătut cu o violență nemaivăzută. Meciul a fost suspendat definitiv în minutul 15.

Duelul zilei în Slovacia, între marile rivale, Spartak Trnava și Slovan Bratislava, primele două în clasament (oaspeții lideri datorită golaverajului mai bun), s-a terminat când de-abia începuse. În minutul 15, arbitrul a trimis de urgență jucătorii la vestiare și a suspendat meciul definitiv.

Robert Vittek, ex-Slovan: „Totul a fost ruinat de niște primitivi”

Pe gazon, era o reglare de conturi între cele două grupări de ultrași. Pentru cei mai agresivi huligani slovaci, această e o confruntare pe viață și moarte. Fanaticii cu cagule au invadat terenul și s-au bătut cu o violență nemaivăzută. Cu pumnii, cu picioarele. Unii au fost loviți până când n-au mai mișcat. Doar intervenția scutierilor au oprit incidentele pe stadion.

„A fost o zi tristă pentru fotbalul nostru”, a declarat fostul internațional Robert Vittek, ex-Slovan. „Ar fi trebuit să cântăm în derby și noi căutăm vinovații. Toate pregătirile făcute înaintea meciului au fost ruinate de niște primitivi”.

Marek Sapara: „Suntem terifiați. Oameni care vor răul altor oameni”

Marek Sapara, alt fotbalist slovac, e îngrozit de ce a văzut: ”Suntem terifiați! Unde a dispărut respectul? Oameni care vor răul altor oameni. Doar fotbalul pierde după asemenea scene”.

Spartak Trnava a eliminat-o pe Sepsi în această vară

Sepsi a ratat dramatic calificarea în turul 3 preliminar al Conference League în această vară, după ce a pierdut chiar cu Spartak Trnava, 1-1, 3-4 d.pen.

Covăsnenii au reușit să deschidă scorul grație unui șut-rachetă a lui Boubacar Fofana (29), care a catapultat mingea în vinclul porții lui Takac. Elevii lui Grozavu au fost cei care au pus mai mare presiune pe apărarea adversă, dar s-au trezit egalați în minutul 67, când Boateng a transformat o centrare primită de la același Yusuf, cel mai bun jucător al slovacilor.

Meciul a fost tranșat la lovituri de departajare, unde Sepsi a pierdut loteria penalty-urilor. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.