Diverse

„Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă” » Ministrul Novak, mesaj pro-vaccinare: „E dureros să vezi ştirile, e dezastru”

Eduard Novak / Captură MTS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 octombrie 2021

Eduard Novak (45 de ani), ministrul demis din fruntea MTS, a transmis un mesaj amplu prin intermediul paginii sale de Facebook, într-o încercare de conștinetizare asupra benefiilor vaccinuluiî împotriva COVID-19.

Ciclistul medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo de anul acesta a făcut o comparație între Ungaria și România, dezvăluind clipele complicate prin care au trecut membrii familiei sale, toți infectați la un moment dat cu COVID-19.

Mesajul lui Eduard Novak: „Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

Sunt în Ungaria de câteva zile, aici oamenii trăiesc liber, fără măşti. Sunt îngrozit de cazurile din România, ce multe sunt, câţi oameni mor. Nu înţeleg care este problema acasă. Încă văd în social media atâta promovare la nevaccinare, ar trebui să se gândească puţin câtă daună fac.

Sincer, şi părinţii mei au fost contra vaccin, bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă, mama mea a trecut prin boală puţin mai uşor. Ce e la noi este foarte grav.

De ce nu am putea trăi liniştiţi şi fără măşti? De ce trebuie să credem că ne pun vreun cip în noi? E dureros să vezi ştirile, e dezastru. Iar suntem pe ultmul loc cu Bulgaria. Aici, în Ungaria, la 60 la sută nu poartă nimeni mască. De ce trebuie să trăim cu frică, în loc să ne vaccinăm şi să ajungem să murim? Cât mai trebuie să aşteptăm?”, a declarat Eduard Novak, potrivit ziare.com.

Credeţi că domnul Arafat poate vaccina pe toată lumea din ţară? Puţină responsabilitate. Vă rog, nu ştiu dacă acest mesaj ajunge la cinci oameni, care nu o să moară, atunci e bine. Vorbiţi cu prietenii, cu familiile, să se vaccineze. Îmi pare rău. Sper să fie mai bine.

- Eduard Novak

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.