Nationala

Chivu: „La Euro vom lupta pentru glorie, respect şi fani”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul Cristian Chivu a declarat că jucătorii reprezentativei României vor lupta la Campionatul European din Elveţia şi Austria pentru glorie, respect şi fani, informează site-ul oficial al competiţiei din perioada 7-29 iunie.

"Vom lupta pentru glorie, respect şi fani. Vrem ca fanii să fie mândri de noi. Naţionala noastră este de caracter", a declarat Chivu, în timp ce fundaşul Răzvan Raţ a declarat că România are şansa sa la Euro.

Selecţionerul Victor Piţurcă a afirmat că este aproape convins de jucătorii pe care îi va convoca. "În principal voi alege jucători care au muncit din greu şi ne-au ajutat să ne calificăm. Nu pot fi surprize", a afirmat Piţurcă.

Site-ul competiţiei reaminteşte că Piţurcă îi cunoaşte foarte bine pe jucători, mai ales că, exceptându-l pe Contra, el i-a adus la naţională pe Chivu, Lobonţ, Mutu sau Florentin Petre.

De asemenea, sursa citată scrie şi despre faptul că la 16 aprilie s-au împlinit 25 de ani de la victoria României în faţa Italiei, în preliminariile Euro-1984, prin golul marcat de Ladislau Boloni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.