Liga Campionilor

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce a discutat cu Neymar pe „Parc des Princes”: „Mi-a transmis asta. Nu mi-a venit să cred!”

+45 Foto
Vlăduța Lupău îl îmbrățișează pe Neymar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 October 2021

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău (30 de ani) a avut parte de un moment special la meciul dintre PSG și RB Leipzig, scor 2-1, din Champions League. Ea s-a fotografiat alături de Neymar (29), iar ulterior a dezvăluit ce a discutat cu celebrul fotbalist.

Nu mi-a venit să cred că e adevărat și că am norocul de a mă saluta și a mă apropia de el. A fost o bucurie imensă pe care nu o voi uita niciodată, de nedescris”, a spus Vlăduța, care, îmbrăcată cu tricoul lui Neymar, s-a fotografiat cu fotbalistul înainte de startul meciului, lângă teren.

Ea câștigase la licitație tricoul atacantului brazilian din meciul cu Reims, jucat în luna august. Tricoul este unul special, deoarece echipa din Paris a avut numărul de pe spate în culorile curcubeului, pentru a promova pacea, diversitatea și pentru a sprijini comunitatea LGBT.

Vlăduța Lupău dezvăluie ce a discutat cu Neymar la Paris: „Mi-a zis că sunt drăguță!”

Interpreta de muzică populară a dezvăluit pentru ProSport ce a discutat cu celebrul fotbalist brazilian: „I-am spus că sunt fana lui, că îl urmăresc și că nu îmi vine să cred că am ajuns să fac poză cu el. El mi-a transmis că sunt drăguță și m-a luat în brațe”.

Vlăduța Lupău l-a văzut și pe Ronaldinho, cel care a fost oaspete de onoare la meciul de la Paris. „L-am văzut și acum știu cine e Ronaldinho. Recunosc că înainte nu știam, dar după ce mi-a spus Adi (n.r. - Adrian Rus, soțul ei) știu. Noi, fetele, avem câțiva preferați din fotbal. Nu îi știu pe toți, dar mi-a zis Adi ce a însemnat Ronaldinho pentru fotbalul mondial. Eu pe vremea aceea nu mă uitam la fotbal”.

„Dacă îți dorești cu adevărat ceva se întâmplă. M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă. Iată răspunsul Lui”, a scris Vlăduța pe Instagram.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.