Campionate

Injecție de moral înainte de El Clasico » Ce au făcut jucătorii Barcelonei în săptămâna derby-ului + Ansu Fati a semnat!

Ansu Fati, alături de Memphis Depay // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 October 2021

Miercuri seara, imediat după ce au învins-o pe Dinamo Kiev în Champions League, scor 1-0, jucătorii Barcelonei au sărbătorit victoria în oraș, într-o cină de grup. Ansu Fati (18 ani) a ajuns ultimul, după ce a semnat prelungirea contractului cu echipa blaugrana până în 2027.

Vești bune la FC Barcelona cu câteva zile înainte de El Clasico. În săptămâna derby-ului cu Real Madrid, programat sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17:15, Barcelona a reușit să obțină prima victorie din acest sezon de Champions League, 1-0 cu Dinamo Kiev.

La scurt timp după meci, cea mai mare parte a jucătorilor Barcelonei s-au întâlnit la un restaurant celebru din Barcelona pentru a lua cina împreună, în încercarea de a ridica moralul din sânul echipei într-o săptămână în care va avea loc El Clasico, unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Totodată, pentru a sărbători faptul că Fati și-a prelungit contractul. 

Cină de grup la Barcelona înainte de El Clasico. Ansu Fati a semnat prelungirea contractului

Ultimul care a ajuns la întâlnirea de grup a fost chiar Ansu Fati, potrivit Diario AS. După meci, tânărul fotbalist a trecut mai întâi prin biroul președintelui Joan Laporta, pentru a semna prelungirea contractului cu FC Barcelona. Noul său contract se întinde până în 2027, iar clauza de reziliere a acestuia este de 1 miliard de euro!

Membrii staff-ului tehnic nu au participat la întâlnirea jucătorilor, nici măcar antrenorul principal Ronald Koeman.

Restaurantul ales de fotbaliști este același în care Joan Laporta și Ronald Koeman s-au întâlnit în această vară, pentru ca președintele să-i transmită antrenorului că nu mai este prima opțiune pentru banca tehnică. Cum Laporta nu a găsit variante care i s-au părut potrivite, antrenor a rămas Ronald Koeman.

Ansu Fati are deja 48 de meciuri la prima echipă a Barcelonei, în care a înscris 15 goluri și a oferit 3 pase decisive. El are un gol și în El Clasico, reușind să marcheze unicul gol al Barcelonei din victoria „albilor” de pe 24 octombrie 2020, 3-1 pe Camp Nou.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.