Liga 2

Liga 2, etapa 11 » Concordia Chiajna rămâne în grafic după victoria cu FC Brașov! Clasamentul actualizat

+15 Foto
Concordia - FC Brașov // foto: csconcordia.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 octombrie 2021

Ultimul meci din etapa #11 din Liga 2, Concordia Chiajna - FC Brașov, s-a încheiat cu victoria echipei lui Claudiu Niculescu, scor 2-1. 

Concordia Chiajna - FC Brașov

U Cluj - Unirea Dej 3-1

  • Au marcat: Tescan 6, Boiciuc 34, Blejdea 84 / Manole 69

Poli Timișoara - Ripensia 1-3

  • Au marcat:  D. Benzar 38 / Piftor 3 (pen.), Val. Macriţchii (73), Golda (90+4)

Poli Timișoara: R. Murariu – Sofran, Bocșan, Scutaru (cpt.), Pamfile – R. Lazăr, Ignea – D. Andrei, Bîrnoi, D. Benzar – Gerbi
Rezerve: G. Păduraru – Denis Radu, Moțiu, Zaluschi, Oct. Ursu, Rz. Prodan, S. Costea, Rob. Hațegan, Oanea 
Antrenor: Nicolae Croitoru

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Val. Macrițchii – Vidrăsan, Stoi (cpt.), Andr. Macrițchii – Piftor, Ernest, Mitrov 
Rezerve: Mosoarcă – R. Rogac, Golda, Sokovic, Mih. Ion, Rz. Morariu, Cr. Pădurariu, Rob. Stoica, Gladun 
Preparator fizic: Iulian Muntean

Stadion: „Dan Păltinișanu” (Timișoara – Timiș) 
Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Asistenți: Ovidiu Timar (Oradea) și Daniel Ștefan Lar (Baia Mare)

Hermannstadt - CSC Şelimbăr3-2

  • Au marcat: Buhăcianu 35, 39, 90+4 / Curtean 50 (penalty), Cîrstean 75

Astra - Dunărea Călărași 3-0

  • Au marcat: Danciu 63, D. Gheorghe 75, Gavîrliță 81

Unirea Constanța - Unirea Brăila 2-0

  • A marcat: Ardelean 38, 90+3

Poli Iași - Viitorul Tg. Jiu 1-3

  • Au marcat: Camara 58 / Core 9, Țegle 30, Acosta 87

Metaloglobus - Csikszereda 1-1

  • Au marcat: Csuros 70 (autogol) / Gal-Andrezly 54

FC Buzău - Unirea Slobozia 1-1

  • Au marcat: R. Paturcă 55 pen. / Alfana 33
     
  • Christ Alfana a deschis scorul în minutul 33, când a scăpat singur cu portarul Stoian și l-a „judecat” din marginea careului mare pe portarul gazdelor. 
     
  • Buzău a egalat în debutul părții secunde, după o lovitură de la 11 metri transformată fără emoții de Paul Pațurcă (56). Până la final nu s-a mai înscris.

Petrolul - CSA Steaua 2-0

FOTO: Cristi Preda

  • Petrolul s-a impus în derby-ul Ligii 2 cu Steaua, scor 2-0. Cele două echipe au început temător partida de pe „Ilie Oană”, prima repriză fiind una anostă, fără ocazii de gol pentru cele două formații. Partea secundă a adus o schimbare de atitudine în tabăra elevilor lui Nae Constantin, care au ieșit mai motivați de la cabine. 
     
  • Au avut prima mare ocazie în minutul 48, când șutul lui Sorry Diarra a fost respins în bară de portarul Raul Bălbărău. 10 minute mai târziu, atacantul ploieștenilor nu a mai ratat ținta. 
     
  • Rămas cu mingea la picior în urma unei lovituri de colț, Diarra i-a adus pe petroliști în avantaj, făcându-i pe fanii Petrolului să „erupă” de bucurie. Steaua a acuzat șocul primului gol și în minutul 64 a mai primit o lovitură. Același Diarra a finalizat un contraatac perfect al „găzarilor” și a majorat scorul la 2-0. 
     
  • Roș-albaștrii puteau reveni în meci, dar golgeterul Chipirliu a ratat incredibil din 5 metri cu poarta goală, după o centrare a lui Rareș Enceanu. Elevii lui Oprița au mai ratat o ocazie uriașă prin Dragoș Huiban, în finalul meciului. Atacantul „militarilor” a ratat incredibil din 2 metri în urma unei centrări și Petrolul se impune în derby.
     
  • 6.500 de spectatori au asistat la Petrolul - CSA Steaua (cifră neoficială)

Urmările deciziei cu privire la folosirea denumirii „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”

Site-ul de rezultate live „Flashscore” a fost pus în încurcătură de atenționarea CNA cu privirea la denumirea care ar trebui folosită în cazul divizionarei secunde „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.

CNA a atenționat postul TV Digi Sport 1 pentru folosirea termenilor „Steaua”, „Steaua București” și „Stelei” în timpul partidei Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2 din 5 mai 2021, partidă contând pentru barajul de promovare în Liga 2. 

Consiliul Național al Audiovizualului a solicitat televiziunii să prezinte pe post numele echipei Armatei în conformitate cu ce apare pe site-ul FRF: Clubul Sportiv al Armatei Steaua. 

Site-ul Flashscore a fost pus în dificultate. Oamenii din spatele portalului susțin că încă nu au găsit modalitatea prin care să se conformeze deciziei CNA. Din lipsă de spațiu, folosirea numelui complet este imposibilă. 

Vă asigurăm că nu suntem părtinitori în nici un fel și acuratețea este unul din lucrurile pe care le apreciem cel mai mult. Momentan căutăm o soluție echitabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul emis de Flashscore.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.