Conference League

Concluzia lui Ilie Dumitrescu după CFR Cluj - AZ Alkmaar: „Cam asta e fața echipei!” » Pe cine a arătat cu degetul

+13 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 octombrie 2021

Ilie Dumitrescu a analizat înfrângerea suferită de CFR Cluj cu AZ Alkmaar, 0-1, în grupele Conference League.

Fostul internațional a explicat că, în opinia lui, mai mulți jucători importanți de la CFR Cluj nu s-au ridicat la nivelul dorit.

„Au fost jucători importanți care nu s-au ridicat la nivelul partidei. Păun și Deac n-au fost într-o seară foarte bună. Bordeianu, când avea mingea, căuta soluții. A fost foarte greu.

Au fost doi atacanți care mereu erau cu spatele la poartă. A fost un meci de uzură, fără consistență și fără ocazii importante. Manea și Camora au arătat foarte puțin pe faza ofensivă. Omrani nu s-a ridicat la nivelul dorit, Alibec n-a intrat bine în joc, a scos doar un fault. 

Începutul reprizei a doua mi-a adus aminte de CFR-ul ăla, dar foarte puțin pentru a scoate un rezultat bun. Cam asta este realitatea. Cam asta este fața echipei în acest moment”, a spus Ilie Dumitrescu în emisiunea „DigiSport Special”.

Eu cred că Petrescu ar trebui judecat la finalul sezonului. Neluțu Varga trebuie să aibă încredere în acest proiect. Cred că e prematur să vorbim de vreo schimbare la CFR
- Ilie Dumitrescu

CFR Cluj, ultima în Conference League

După această înfrângere, CFR Cluj rămâne ultima în grupa din Conference League. După 3 meciuri, echipa lui Dan Petrescu are 1 punct și este pe locul 4, cu un golaveraj 1-3. Lider este AZ Alkmaar, cu 7 puncte.

Ce meciuri mai are CFR în Conference:

  • 04.11 Alkmaar (d)
  • 25.11 Randers (d)
  • 09.12 Jablonec (a)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.