Liga 1

„Trebuia lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la el” » Explicații pentru PRĂBUȘIREA lui Deian Sorescu

Deian Sorescu (în stânga) - Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 octombrie 2021

Deian Sorescu (24 de ani) traversează o adevărată eclipsă de formă la Dinamo. Randamentul său a scăzut în vară, imediat după ce clubul a refuzat toate ofertele venite pentru fotbalist. 

„Câinii” au evitat ipostaza de a trimite un nou jucător la rivala FCSB, însă momentul coincide și cu „prăbușirea” formei lui Deian Sorescu. Din momentul în care Gigi Becali a oferit 750.000 de euro pentru a-l transfera, Deian a mai înscris un singur gol pentru Dinamo, ba chiar a intrat într-un conflict ascuțit cu noul antrenor Mircea Rednic.

Invitat astăzi la GSP Live, Adrian Falub (50 de ani), fostul antrenor de la Concordia Chiajna, UTA sau U Cluj, a declarat că Dinamo ar fi trebuit să-l cedeze pe Deian Sorescu în vară.

Adrian Falub: „Un jucător precum Sorescu ar fi trebuit lăsat să plece”

Eu cred că Sorescu ar fi trebuit lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la un jucător care nu-și mai dorește să continue. El are senzația că e mult mai bun decât clubul la care joacă, iar acel club nu-l poate ajuta să progreseze din punct de vedere sportiv. Apoi se gândește că a pierdut foarte mulți bani din punct de vedere material. 

Are tot timpul nemulțumiri, are tot timpul pretenția de a fi recunoscut ca lider aboslut. E dificil să gestionezi. Repet, un jucător precum Sorescu ar fi trebuit lăsat să plece. Acum, mai mult te va încurca decât te va ajuta”, a declarat Adrian Falub, la GSP Live. 

>

6 goluriare Deian Sorescu pentru Dinamo în acest sezon

Deian Sorescu, în conflict cu fanii lui Dinamo

Sorescu s-a contrat recent și cu fanii lui Dinamo, nemulțumiți de atitudinea jucătorilor și de rezultatele echipei. Suporterii dinamoviști l-au acuzat pe fotbalist că le-ar fi fi spus să îl lase în pace și că le va achita el contravaloarea cardurilor DDB pe care aceștia le-au cumpărat pentru a susține clubul. 

„I-am reproșat atitudinea și că ne fac de rușine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, și el a zis: «stai liniștit, că îți dau banii înapoi pe card»”, a scris un suporter dinamovist pe Facebook. „Dl Sorescu striga în parcare la sfârșit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a adăugat altă persoană. 

Starea de irascibilitate a lui Deian Sorescu ar putea fi legată de problemele financiare de la club. „În vestiar a spus că are ceva probleme legate de bani, cu clubul”, spun surse GSP de la Dinamo.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.