Europa League

Nu doar Moruțan e lăudat » Și ei au impresionat în Europa League: „Ianis, altă prestație strălucitoare” + „Marele Niță, eroul trist al Spartei”

Ianis Hagi / Sursă foto: Rangers FC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 October 2021

Dacă Moruțan a pasat decisiv la victoria Galatei (1-0 cu Lokomotiv Moscova), Ianis Hagi a primit nota 7 în Daily Record pentru jocul său la Rangers - Brondby 2-0, iar Florin Niță a fost apreciat, chiar dacă a primit patru goluri la Sparta - Lyon 3-4. Nota 8

Niciun român nu a înscris joi, în Europa League, dar unii au ieșit în evidență, fiind apreciați.

„Ianis Hagi și-a pus în valoare excelenta calitate a pasei”

Moruțan s-a remarcat la Galatasaray, deși a intrat în minutul 76 (a fost menajat de Fatih Terim) la 1-0 cu Lokomotiv la Moscova, cu o „pasă de gol grozavă” (Fotomac) la golul lui Kerem. 

Ianis Hagi a fost titular la Rangers, 2-0 acasă cu Brondby. Șeptarul albastru, care împlinește azi 23 de ani, a primit nota 7 în Daily Record. Cotidianul scoțian a văzut că „la începutul meciului, deciziile sale au fost greșite, alegând opțiunile nepotrivite la centrări”. Dar și că „per ansamblu, a fost altă prestație strălucitoare a românului”. 

The Scottish Sun i-a dat 6, pentru că ”a dispărut uneori din joc. Și-a pus în valoare excelenta calitate a pasei și a luptat”. A fost înlocuit în minutul 78.

„Demonstrează ce încredere are Florin Niță”

În Cehia, Florin Niță a fost „eroul trist al Spartei”, cum l-a numit Blesk, la 3-4 cu Lyon la Praga. „Deși a primit patru goluri, marele Niță a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. 

A blocat mingile lui Kadewere, Emerson și Aouar, de două ori. Totuși, coechipierii l-au abandonat”, au comentat jurnaliștii cehi, observând și că ”de mai multe ori, a făcut fente obraznice la presingul advers. Demonstrează ce încredere are în el”. Nota 8.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.