Liga 1

Patronul de la FCSB s-a „sucit”: „Am discutat ieri cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu”

Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 octombrie 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că Gigi Becali (63), patronul de la FCSB, este mulțumit de munca antrenorului Edi Iordănescu (43), deși afirmațiile latifundiarului din ultima vreme spun contrariul.

În ultima săptămână, Gigi Becali a avut mai multe intervenții publice în care s-a declarat nemulțumit de jocul FCSB-ului, în ciuda seriei de 6 victorii a campioanei. Latifundiarul s-a plâns de aspectul jocului:

„Am fost întrebat dacă sunt mulțumit de joc și am spus că nu. Dacă spuneam că sunt mulțumit, aș fi mințit. Nu am avut un joc care sa-mi placă. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă eu câștig. Asta am spus tuturor antrenorilor, chiar și lui Edi. Vreau să fie mingea la mine, asta e dorința mea”.

Dumitru Dragomir: „Am vorbit ieri cu Gigi Becali, nu există să fie nemulțumit de Iordănescu”

Dumitru Dragomir spune, totuși, că Gigi Becali apreciază munca depusă de Edi Iordănescu.

„Edi Iordănescu ar trebui să fie puțin mai diplomat, să nu bage în seamă cancanurile. Patronul trebuie respectat, el dă banii, salariile, el face tot. Nu mă așteptam ca Gigi să fie așa cuminte de când a venit Edi, dar a fost, a respectat clauzele contractuale. Că îi spune antrenorului că nu e mulțumit de joc... păi pentru ce-ți dau banii dacă ești salariatul meu, să nu te trag la răspundere?

Nu e nemulțumit de angajatul său, ci de jocul echipei. E total altceva! Am discutat cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu. Nu știu de unde a venit chestia asta, că ar fi nemulțumit de antrenor. Nu există așa ceva. Am vorbit chiar ieri cu Gigi Becali.

Cine îi bagă în cap că posesia e mama rezultatelor greșește. Am văzut un joc Rapid - CFR Cluj în care CFR a avut posesie mare, dar Rapid a câștigat cu 2-0, pentru că a jucat mai bine tactic. I-a șoptit cineva, că numai de posesie nu se ocupă Gigi Becali”, a declarat fostul șef al LPF, la Pro X.

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.