Stranieri

Presa i-a apreciat evoluția, dar fanii l-au făcut praf pe Tătărușanu! Toate reacțiile după Bologna - Milan: „Lăsați poarta goală, n-ar fi vreo diferență”

Tătărușanu intervine în fața lui Arnautovic în Bologna - AC Milan 2-4 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 October 2021

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost integralist în meciul dintre Bologna și AC Milan, scor 2-4. Portarul român a fost titular pentru a 3-a oară la rând după accidentarea lui Mike Maignan.

La 0-2, Tătărușanu a încasat două goluri în doar 3 minute. În minutul 49, Zlatan Ibrahimovic a trimis mingea în propria poartă cu o deviere nefericită la care românul nu a putut interveni. Trei minute mai târziu, Musa Barrow a egalat pentru gazde, care se aflau în inferioritate numerică.

Servit de Soriano cu o pasă excelentă, pe poziție viitoare, Barrow a profitat de ezitarea lui Tătărușanu, care a ieșit nu foarte convins în întâmpinarea sa, și a trimis pe lângă goalkeeperul român.

Notele primite de Ciprian Tătărușanu după Bologna - AC Milan 2-4

Tătărușanu a reușit, totuși, să aibă 3 parade și să paseze precis de 10 ori, din doar 11 încercări.

Pentru prestația din meciul de sâmbătă seara, Tătărușanu a primit nota 6 din partea cotidianului Corriere della Sera. Un calificativ în nota generală a echipei, doar Ballo-Toure (6,5), Bennacer (7) și Leao (6,5) primind mai mult.

În schimb, publicația locală MilanLive i-a acordat nota 6,5: „Nesigur în prima repriză la un corner al adversarilor, s-a revanșat cu o decizie excelentă la ocazia lui Arnautovic. În a doua repriză s-a descurcat foarte bine împotriva fostului om al lui Inter (n.r. - Arnautovic), refuzându-i golul de 3-2”.

Șase este nota primită de Tătărușanu și de la Calciomercato: „A început meciul cu o ieșire nesigură care a semănat groază în apărare. S-a revanșat cu două intervenții excelente la Arnautovic și nu a fost de vină la golurile Bolognei”.

Ciprian Tătărușanu, criticat de fanii lui AC Milan

Deși presa din Cizmă a apreciat prestația lui Tătărușanu, fanii rossoneri nu au fost deloc impresionați de portarul român. Ei au lăsat mai multe comentarii critice pe rețelele de socializare:

  • „Al doilea gol a demonstrat cât de important este Maignan”;
  • „Bunica mea e mai bună decât Tătă. El poate apăra doar șuturile care vin pe direcția lui”;
  • „Pare un copil la primul său meci. Se panichează, nu face nimic la cornere. Donnarumma se folosea foarte bine de înălțimea lui, Maignan era 110% încrezător, iar acum trebuie să-l privesc pe Lord Tătă până anul viitor? La naiba!”;
  • „Tătă e un băț nefolositor în poartă”;
  • „Lăsați poarta goală... n-ar fi nicio diferență”

Rezumatul VIDEO al meciului Bologna - AC Milan 2-4

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.