Stranieri

Dennis Man și Valentin Mihăilă, „inutili” în înfrângerea cu Reggina. Ce note au primit cei doi

Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat slab pentru Parma, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 octombrie 2021

Parma, echipa lui Dennis Man (23 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), a pierdut pe terenul lui Reggina, 1-2, în etapa a noua din Serie B.

Echipa antrenată de Enzo Maresca a bifat al șaselea meci consecutiv fără victorie în Serie B, unde Dennis Man și Valentin Mihăilă, au fost titulari, însă n-au reușit nimic notabil pentru Parma. La final, presa din Peninsulă i-a criticat pe cei doi. 

Dennis Man și Mihăilă, meci slab în Reggina - Parma

Dennis Man a fost notat cu 4,5 de ParmaLive, care i-a caracterizat scurt prestația: „A fost nervos și egoist. Inutil”. 

Valentin Mihăilă, în schimb, a fost notat cu 5: „Mai puțin nervos decât Man, dar la fel de inutil. Un meci în care a încercat să se desprindă și să șuteze. Atât” , au scris italienii.

Doar autorul golului, Franco Vazquez, și legendarul Gianluigi Buffon au note mai bune, jurnaliștii ParmaLive dându-le amândurora nota 6.

Valentin Mihăilă, dorit în Premier League

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar fi dorit de Claudio Ranieri (69 de ani) la Watford, în Premier League.

Claudio Ranieri, sezonul trecut pe banca celor de la Sampdoria, a ajuns în Anglia, la nou-promovata Watford. Antrenorul italian l-ar fi urmărit atent pe Mihăilă în stagiunea trecută și va încerca să îl transfere în următoarea perioadă de mercato, informează Serie B News.

Mihăilă are contract cu Parma până în anul 2025. Conform sursei citate, suma pe care Watford ar trebui să o plătească este de aproximativ 8 milioane de euro.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.