Liga 1

Se mută Dinamo din Ștefan cel Mare? Anunțul lui Iuliu Mureșan: „E un gazon suprasolicitat”

Iuliu Mureșan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 octombrie 2021

Gazonul din „Ștefan cel Mare” s-a prezentat foarte slab la ultimul meci disputat, cel dintre Dinamo și Rapid, scor 1-1, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al alb-roșiilor, este îngrijorat de cum va arăta suprafața de joc în perioada următoare.

Mureșan a dezvăluit că ia în considerare să mute echipa din „Ștefan cel Mare” și chiar s-a interesat de arena Arcul de Triumf, dar a primit un răspuns negativ.

„Gazonul, nu, nu e [bun]... Şi nici nu o să fie. E suprasolicitat gazonul. Pe lângă Dinamo, joacă şi Clinceni şi echipa din Liga 4, CS Dinamo. În 22 de zile, au fost 11 meciuri oficiale şi 15 antrenamente. S-au antrenat şi naţionalele Under. 

E un teren suprasolicitat şi va fi mai rău. Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine. Echipa trebuie să joace acasă, să construiască. Când vor veni ploile, nu ştiu dacă mai putem juca. E greu pentru Liga 1 şi pentru toţi jucătorii. 

Ne-am informat, ne-am adresat în scris (n.r. - despre posibilitatea de a evolua pe Arcul de Triumf) şi ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situaţia şi nu ştiu ce”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Telekom Sport.

Gazonul de pe „Dinamo” la meciul cu Rapid, 1-1

Iuliu Mureșan anunță două transferuri iminente la Dinamo: „Semnează luni, probabil”

După 1-1 cu Rapid, Dinamo va efectua două transferuri, anunță administratorul special Iuliu Mureșan. Unul dintre jucătorii care negociază cu clubul alb-roșu este grecul Nikolaos Kainourgios (23 de ani), extremă stânga de meserie.

„Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”, a spus Mureșan la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Oficialul dinamovist nu a dezvăluit identitatea celor doi, dar GSP.ro a aflat numele unuia dintre jucătorii în cauză: Nikolaos Kainourgios.

Cine este Nikolaos Kainourgios

Nikolaos Kainourgios este un jucător grec liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem. Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti și Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. 

În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.