Liga 1

Primarul Clinceniului a decis viitorul lui Ionuț Chirilă, după un nou eșec dur în Liga 1

Adrian Budeanu

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 25 octombrie 2021

Academica Clinceni a suferit o nouă înfrângere drastică în campionat, 0-3 cu UTA, una dintre candidatele la play-off. Imediat după finalul meciului, Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, i-a stabilit viitorul lui Chirilă.

Chiar dacă Academica a obținut un singur punct de la venirea tehnicianului, Adrian Budeanu ar fi decis ca Ionuț Chirilă să continue pe banca echipei. Edilul a comentat și înfrângerea suferită cu UTA.

Imediat după meci, chestionat cu privire la viitorul echipei, acesta a declarat: „Am fost la meci, am pierdut pe niște greșeli de portar, asta ni se întâmplă. Dobre e un copil. Dacă a fost o ședință între președinte și antrenor, e bine să-i întrebați pe ei. Decizia dacă Ionuț Chirilă va continua o are doar antrenorul”, a mărturisit Budeanu.

Adrian Budeanu: „Cine a ales să joace cu portar U21?”

Acesta a comentat și acuzele grave pe care Ionuț Chirilă i le-a adus goalkeeper-ului Ștefan Dobre, pe care Ionuț Chirilă l-a schimbat la pauză. 

„Pe el cine l-a băgat în echipă? Cine a ales să joace cu portar U21, când știm că Ureche (n.a. - portarul de rezervă) poate fi o soluție oricând?. Plus că are două variante de jucător U21, Robert Ion și Dumitrache. Deci are de unde să aleagă jucător U21”, a adăugat Budeanu. 

Ionuț Chirilă, la limita exasperării! Ce a făcut la pauza meciului cu UTA

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a recurs la un gest disperat la pauza meciului cu UTA, încheiat 0-3. L-a scos pe goalkeeper-ul Dobre și a introdus rezerva Ureche, furios că titularul a încasat mult prea ușor trei goluri de la arădeni.

Ionuț Chirilă are parte de un mandat infernal la Academica Clinceni. Tehnicianul a obținut un singur punct până acum și nu a reușit să revitalizeze „lanterna roșie” a Ligii 1. După „șocul” din Bănie, 0-5, echipa sa nu s-a trezit din pumni. La pauza meciului cu UTA, oaspeții înscriseseră deja de trei ori, cu largul concurs al goalkeeper-ului Ștefan Dobre (20 de ani).

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.