Stranieri

Tătărușanu, decisiv în victoria lui Milan cu Torino: „Mi-am recăpătat încrederea” » Ce scriu italienii

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost integralist în victoria lui AC Milan, scor 1-0 contra lui Torino, în runda cu numărul 10 din Serie A.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 October 2021

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost integralist în victoria lui AC Milan, scor 1-0 contra lui Torino, în runda cu numărul 10 din Serie A. 

Evoluțiile lui Ciprian Tătărușanu sunt din ce în ce mai sigure. La al 4-lea meci consecutiv ca titular pentru AC Milan în acest sezon, portarul român a scăpat pentru prima dată fără gol primit. 

Tătărușanu a fost lăudat de publicația „Sempre Milan”: „A fost foarte bun în jocul cu piciorul și a avut două intervenții cruciale. A părut mult mai sigur și pe ieșiri. În final, o evoluție pozitivă”. Nota primită a fost 6,5. Doar  Sandro Tonali a primit 7.

Ciprian Tătărușanu: „E normal să am dubii”

„Nu am jucat o lungă perioadă de timp. E normal că am avut unele dubii în privința a ce mai pot face pe teren. Antrenamentele sunt un lucru, meciul e altceva. Mi-am recăpătat imediat încrederea. Colegii m-au ajutat mult, suntem deja de un an și jumătate împreună. 

Sper că merg mai departe la același nivel. Astăzi nu a fost ușor. E greu să rămâi concentrat când adversarii ajung rar la poarta ta. Torino nu a avut multe ocazii în prima parte. Sunt fericit că am păstrat poarta intactă”, a spus Ciprian Tătărușanu, după Milan - Torino 1-0, la microfonul DAZN. 

AC Milan e lider în Serie A

AC Milan este prima în Serie A, neînvinsă, cu 9 victorii în primele 10 meciuri. Golaverajul este unul impresionant, 23 de goluri înscrise și 9 încasate. Cu Tătărușanu în poartă, milanezii au un bilanț perfect, 9 puncte din 9 posibile.

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Torino: Tătărușanu, două intervenții decisive

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.