Liga 1

Mircea Rednic face curățenie după eliminarea din Cupă! Primul fotbalist care pleacă: „Nu avem ce să facem”

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  miercuri, 27 octombrie 2021

Prestația din Dinamo - FC Argeș, scor 1-2, îi va costa pe mulți dinamoviști. Mircea Rednic (59 de ani) anunță o curățenie generală în pauza de iarnă. 

Dinamo a cedat din nou pe final, pentru a treia oară în ultima lună, și a părăsit Cupa României. Mircea Rednic a fost un car de nervi la final și a țipat la fotbaliștii săi în vestiar. A apărut mai calm la conferința de presă, dar le-a transmis că vor urma schimbări importante în iarnă. 

Constantin Nica a fost principalul vizat. Antrenorul lui Dinamo a dat de înțeles că fundașul dreapta nu face parte din planurile lui de viitor. 

VIDEO Mircea Rednic face curățenie la Dinamo: „Nu avem ce să facem!”

>

„Ar trebui să jucăm doar 85 de minute, fără prelungiri. E vorba și de comunicare, sunt jucători cu experiență. Le-am spus, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace. 

Țîră a arătat că îi mai pot acorda o șansă. Celălalt (n.r. Constantin Nica) ... nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem... 

Sunt mulți care sunt de 3-4 ani aici. Am plecat, am revenit și tot aici i-am găsit. Au fost împrumutați și au ajuns înapoi la Dinamo”, a spus Mircea Rednic, după eliminarea din Cupa României. 

Constantin Nica, greșeală decisivă în Dinamo - FC Argeș

Meciul cu FC Argeș a fost primul jucat de Constantin Nica în acest sezon. Fundașul dreapta a fost introdus în minutul 24, după accidentarea lui Steliano Filip. El a jucat în banda dreaptă, iar Andrei Radu a fost mutat în stânga. În prelungirile partidei, Nica i-a oferit prea mult spațiu de manevră lui Latovlevici. Apărătorul argeșenilor s-a întors, a șutat la poartă și a contribuit la reușita lui Cristi Dumitru.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.