Campionate

Curtea Provincială din Madrid a dat sentința finală în cazul lui Lucas Hernandez! Ce se întâmplă cu jucătorul lui Bayern

Lucas Hernandez, în dreapta imaginii, alături de Muller

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 27 octombrie 2021

Lucas Hernandez, fundașul francez al lui Bayern, fusese condamnat la 6 luni după gratii pentru o infracțiune din 2017, dar Curtea Provincială din Madrid a suspendat astăzi această hotărâre, cu condiția ca jucătorul să nu mai încalce legea în următorii 4 ani.

La 25 de ani, Lucas Hernandez putea ajunge la închisoare. În 2017, când juca la Atlético, francezul a încălcat interdicția de a se apropia la mai puțin de 500 de metri de iubita sa Amelia (actuala lui soție), cu care avusese o altercație în mijlocul străzii la Madrid, și a fost condamnat la 6 luni după gratii.

Recursul avocaților lui Lucas Hernandez a fost acceptat

Pe 18 octombrie, fundașul lui Bayern s-a prezentat în fața completului de judecată, care l-a învoit pentru a fi la meciul cu Benfica și i-a dat zece zile pentru a-și alege locul unde va fi închis.

Între timp, avocații săi făcuseră recurs. Și recursul a fost acceptat de o instanță superioară. Curtea Provincială din Madrid a suspendat ieri hotărârea, cu condiția ca jucătorul să nu mai încalce legea în următorii patru ani.

Apărat de Uli Hoeness: ”E o glumă! Aceasta este soția lui!”

Uli Hoeness l-a apărat zilele trecute pe Lucas. "Este ridicol. E însurat și aceasta este soția lui. Acum trebuie să meargă la închisoare pentru ceea s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani? E o glumă!", a declarat președintele onorific al lui Bayern.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.