Liga 1

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după fuga în SUA: „Vreau ca lumea să știe”

Bănel Nicoliță. Foto: ImagoImages

Articol de Andrei Petrescu  —  joi, 28 octombrie 2021

Bănel Nicoliță (36 de ani) a reacționat, după ce în presă au apărut informații că  a plecat din România din cauza problemelor financiare, având datorii la cămătari.

Fostul mijlocaș confirmă că este plecat din țară, dar neagă orice presupusă problemă financiară, spunând și că nu are nevoie de ajutorul nimănui.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… 

Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță potrivit Fanatik.

Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară, iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine
- Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel

Gigi Becali, despre fuga lui Bănel Nicoliță în SUA

Nicoliță a fost unul dintre fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali în perioada petrecută la FCSB, între 2005 și 2011. Legătura dintre cei doi s-a rupt între timp. Patronul roș-albaștrilor a fost surprins în momentul când a auzit că Bănel este plecat din țară, dar a recunoscut că nu au mai discutat de mult timp.

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei? 

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.