Cupa Romaniei

Critici dure pentru Rapid după ce a fost eliminată din Cupa României: „Parcă au împins trenul până la Timișoara”

Alexandru Albu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 octombrie 2021

Rapid a fost eliminată din optimile Cupei României, după ce a fost învinsă de Poli Timișoara, 0-2. La finalul partidei, Ion Crăciunescu (71 de ani) nu i-a menajat deloc pe elevii lui Mihai Iosif.

Fostul arbitru a criticat prestația extrem de slabă a giuleștenilor din meciul cu Poli și cere explicații pentru această eliminare rușinoasă.

„Așa a arătat Rapidul... Noi vedem circumstanțe atenuante, dar au părut nu că nu au dormit, dar parcă au împins trenul până la Timișoara. Așa a arătat de rău echipa în seara asta. Era o plăcere când vedeam Rapidul în campionat, au mai avut probleme, e adevărat, dar au produs un fotbal bun. 

În seara asta, nu au făcut-o. Șase etape au surprins pe toată lumea, dar jucau, chiar dacă mai pierdeau. Și acum trebuie să ne spună și nouă ce s-a întâmplat. Eu cred că banii, la club, sunt plătiți la timp, că omul ăla, Victor Angelescu, e serios”, a declarat Ion Crăciunescu potrivit DigiSport.

Daniel Niculae i-a luat și el la rost pe jucători

„S-a întâmplat ce a fost și la meciul cu Dinamo. Am arătat rău și la meciul cu Dinamo, și în această seară. Dacă intri neconcentrat într-un derby cu Dinamo, înseamnă că ai o problemă. Era un meci de Cupă, care trebuia tratat foarte serios.

Au fost multe schimbări pentru că am vrut să reîmprospătăm echipa, ținând cont că nu am arătat bine cu Dinamo. Dar azi am arătat la fel. Eu zic că am pierdut din cauza atitudinii. Trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l avem în față”, a declarat președintele giuleștenilor.

Nu ne-am creat multe ocazii de gol. Cei de la Poli ne-au surprins pe două contraatacuri și asta a fost istoria meciului. Am încercat să dăm o șansă și altor jucători, să vedem la ce nivel sunt. Sperăm să ne refacem moralul până la meciul următor. Cupa României o șansă de a ajunge în cupele europene, dar asta e.

- Adrian Matei, antrenorul „din acte” al Rapidului

Citește alte știri din Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.