Liga 1

În plin proces de recuperare, Florinel Coman poate da lovitura » Mijlocașul, propus la Galatasaray. Alți doi români pe lista turcilor

Florinel Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 octombrie 2021

Florinel Coman (23 de ani) poate fi protagonistul unui transfer important în iarnă, mijlocașul celor de la FCSB fiind pe lista scurtă a celor de la Galatasaray.

Deși accidentat de pe 23 august, la meciul dintre FCSB și Sepsi, terminat la egalitate, scor 1-1, Coman este în vârful listei de transferuri a grupării „Cim Bom Bom” pentru perioada de mercato, după ce scouterii turci i l-au propus lui Fatih Terim.

„Florinel Coman, cel care joacă pentru FCSB, se află în fruntea listei. Vedeta în vârstă de 23 de ani are o valoare de piață de 4,5 milioane de euro are și cinci prezențe pentru echipa națională a României”, au scris cei de la fotomac.

Florinel Coman a revenit la antrenamente

La antrenamentul premergător meciului cu FC Argeș din campionat, fanii celor de la FCSB au avut parte de o surpriză plăcută. Florinel Coman a efectuat primul antrenament după operația suferită din cauza pubalgiei.

Mijlocașul s-a antrenat separat de restul colegilor, efectuând doar câteva alergări.

Octavian Popescu și Andrei Ivan, variantele de rezervă

Dacă mutarea lui Coman nu se va materializa, oficialii lui Galatasaray s-au orientat deja spre alți doi români. Este vorba despre Octavian Popescu, extrema celor de la FCSB, care a mai fost dorit și în vară, dar patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro în schimbul tânărului fotbalist.

Alt jucător de atac intrat în vederile turcilor este Andrei Ivan, care are prestații convingătoare în ultimele meciuri pentru CSU Craiova, scrie sursa citată.

Habar nu am de ofertele pe care le au jucătorii noştri. Nivelul lui Ivan este ridicat, face diferenţa şi va avea multe oferte, va fi greu să-l ţinem la noi, dar în iarnă nu cred că va pleca cineva, pentru că pentru a face eventul avem nevoie de jucători de valoare, care să facă diferenţa.

-Laurențiu Reghecampf, despre posibilul transfer al lui Ivan la Galatasaray

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.