Pariuri sportive

Botoșani - Farul: Cine întrerupe seria proastă? Trei PONTURI pentru un duel spectaculos între elevul Croitoru și mentorul Hagi

Articol de Alberto Boțoghină  —  vineri, 29 octombrie 2021

Botoșani și Farul se întâlnesc azi, de la 20:30, în prima partidă a etapei a 14-a din Liga 1. Două candidate la playoff, trupele lui Croitoru și Hagi traversează perioade modeste și n-au câștigat în ultimele runde din campionat.

FC Botoșani e lidera egalurilor în Liga 1! Botoșănenii au patru remize la rând, toate obținute cu adversari, teoretic, mult mai slab cotați și au picat pe poziția a 4-a în Liga 1, cu 24 de puncte, la 9 lungimi distanță de liderul CFR Cluj.

Nici Farul lui Hagi nu luminează prea tare! Constănțenii au trei înfrângeri în ultimele cinci etape din campionat și s-au îndepărtat de zona playoff-ului. Farul merge la Botoșani după două eșecuri consecutive (0-1 cu Voluntari și 1-2 cu FC Argeș) și e abia pe locul 9, cu 18 puncte.

0 victoriiare Farul în cele 7 deplasări disputate în acest sezon de Liga 1

Fără victorie pe teren străin în acest sezon, Gică Hagi merge într-o deplasare unde, la general, se află pe minus. Din opt dueluri directe cu FC Botoșani, Farul a câștigat de două ori, alte două meciuri s-au terminat la egalitate, în timp ce patru succese au fost obținute de moldoveni.

Trei PONTURI pentru FC Botoșani - Farul:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.