Liga 1

Argeșenii nu pleacă după fentă: „Nu cred că FCSB va avea probleme din acest punct de vedere”

FCSB, la primul antrenament după revenirea mai multor fotbaliști din izolare Foto:facebook/fcsb

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 octombrie 2021

FCSB o înfruntă duminică pe FC Argeș după o pauză de mai bine de două săptămâni provocată de cazurile masive de coronavirus din lotul roș-albaștrilor.

Deși teoretic, fotbaliștii vicecampioanei au stat în izolare, Jean Vlădoiu, managerul general al piteștenilor, este de părere că aceștia s-au antrenat în cele 15 zile și că nu vor avea probleme din punct de vedere fizic.

„Vom avea un meci foarte greu împotriva celor de la FCSB. Ei vin după 15 zile de pauză, dar au stat în bază, s-au pregătit, cu siguranță vor fi la un nivel bun din punct de vedere fizic. Au condiții foarte bune în baza de pregătire. Sunt odihniți, s-au antrenat, nu cred că vor avea probleme din acest punct de vedere. 

Cristian Dumitru nu poate juca împotriva lor, are clauză în contract. Noi vom merge să câștigăm acest meci, dar și un punct ar fi foarte bun. Orice rezultat pozitiv ne ajută, mai ales împotriva unei echipe precum FCSB”, a declarat Jean Vlădoiu potrivit DigiSport.

A respectat FCSB carantina fotbaliștilor pozitivi?

FCSB a decis să-i păstreze în baza de pregătire pe jucătorii testați pozitiv cu Covid-19, nu însă și pe cei din staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, alimentând suspiciunile că a luat această hotărâre pentru ca respectivii să se poată antrena, măcar și individual, astfel încât să nu piardă total acumulările fizice în cele 14 zile.

„Stăm câte unul în cameră. Avem catering, ni se aduce mâncarea la ușă și ni se lasă acolo. S-a respectat protocolul sută la sută", spune unul dintre fotbaliștii FCSB. 

Totuși, hotărârea vicecampioanei de a-i păstra pe jucători în cantonament ridică multe semne de întrebare privind modul în care s-a respectat în privința lor carantina și izolarea totală. 

Baza din Berceni e una cu circuit închis. Nu se poate intra fără aprobarea clubului patronat de Gigi Becali, iar facilitățile de care dispune, la cele mai înalte standarde, i-ar fi putut permite FCSB-ului să le pună la dispoziție celor pozitivi condiții să se pregătească, într-un cadru separat, individual, tocmai pentru e evita să nu facă nimic timp de 14 zile și în acest mod să piardă enorm din acumulările fizice.

Video Un antrenor al FCSB-ului rupe tăcerea: "Becali mi-a zis clar: «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!». N-am putut și am plecat!"

>

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.