Liga 2

Reacție dură, în direct: „Nu asta înseamnă Steaua!” » Ce au declarat Oprița și Niculescu

CSA Steaua și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei #12 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, nu e îngrijorat de faptul că echipa sa nu a mai câștigat de 3 etape.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 October 2021

CSA Steaua și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei #12 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, nu e îngrijorat de faptul că echipa sa nu a mai câștigat de 3 etape.

„Chiajna, echipă cu un lot bun, o bancă bună. Ne-au surprins, nu ne-au lăsat să pasăm, au făcut pressing. Am încercat să ne facem jocul, un meci echilibrat, putea să câștige fiecare echipă. 

Nu știu dacă era meritată victoria, poate acest 0-0 este echitabil. Suntem o nou-promovată, n-avem obiectiv promovarea, nu știu de unde atâta presiune. Încercăm să facem cât mai mult, să intrăm în play-off”, a declarat Oprița.

Claudiu Niculescu, antrenor Chiajna: „Ghencea, cel mai frumos stadion din țară”

„A fost primul nostru meci contra unei echipe de play-off. Ne-am descurcat bine. Din păcate, n-am plecat cu 3 puncte. 

Cred că Ghencea e cel mai frumos stadion din țară în acest moment, cu un gazon excepțional. Noi n-am avut posibilitatea să jucăm pe astfel de arene. Am prins 2 sau 3 derby-uri aici, Dinamo - Steaua, când terenul era plin de apă, noroi”, a spus și Claudiu Niculescu.

Dacă ar fi după mine, mâine aș face stadion nou la Dinamo. Din păcate, nu depinde de mine 
Claudiu Niculescu, antrenor Chiajna

În direct la „Fotbal Club” (Digi Sport 1), Bogdan Stelea, portar al Generației de Aur, a concluzionat: „Mi-e foarte greu să-mi imaginez că aceasta e Steaua. Pentru mine înseamnă altceva Steaua. Dacă-mi place? Ce să-mi placă? Nu-mi place fotbalul din Liga 2 în general...”.

S-au încurcat reciproc: CSA Steaua - Chiajna 0-0

Ce chin în Ghencea! Ambele echipe au prestat un fotbal mărunt, presărat cu multe gafe și momente în care jucătorii și-au dat de gol valoarea.

Chiajna a ratat două situații importante, câte una pe repriză. Dușmanu a tras în Bălbărău din câțiva metri (25), portarul Stelei care a intervenit providențial și la lovitura de cap expediată din careu de Nini Popescu (68).

Cu puțin noroc, Steaua putea da lovitura pe final. Șutul lui Chipirliu a prins pământul, l-a păcălit pe Silveanu, căruia i-a sărit mingea în transversală.

CSA Steaua leagă a 3-a partidă la rând fără victorie. Chiajna se împiedică și ea și îi oferă posibilitatea lui Hermannstadt să o depășească.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.