Liga 1

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Pare că și-a jefuit familia pentru amantă”

+78 Foto
Anamaria Prodan îl atacă pe Laurențiu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 October 2021

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după o relație de peste 15 ani, iar impresara continuă seria mesajelor dure la adresa antrenorului.

Anamaria Prodan l-a criticat din nou pe antrenorul celor de la CSU Craiova pentru că a decis să plece de lângă ea și a vorbit despre relația pe care acesta o are cu noua iubită.

Anamaria Prodan îl atacă din nou pe Laurențiu Reghecampf

„Nu mă interesează de când Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații. Mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui.

Nu mă interesează cine este această fată. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații... Pentru noi, nu există. Nu ne interesează!

Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva. 

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că în timpul căsnicie face copii cu altcineva. Refuză să creadă că în timpul căsniciei deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Din afară, pare că Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri vor avea de lucru”, a spus Anamaria Prodan pentru ProTV.

Reghecampf și Anamaria aveau o relație de mai bine de 15 ani, nunta având loc în vara lui 2008. Cei doi au un fiu împreună, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani, fiecare având copii din precedentele mariaje.

Anamaria nu-l iartă pe Reghecampf: „Din acest divorț rămâne cu salariul de la Craiova și o casă în America”

Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine! Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă.  Nu vreau să-l iert! Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. 

Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. 

Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin 

– Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”

VIDEO Anamaria Prodan, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.