Liga 1

Alexandru Pelici știe unde s-a făcut diferența în eșecul cu CSU Craiova: „Acesta ar fi primul moment”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 octombrie 2021

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul argeșenilor, crede că formația lui ar fi putut obține mai mult dacă trata cu atenție anumite momente din prima parte. 

„Sunt mai multe momente de joc despre care putem să vorbim, momente decisive care au contat în economia rezultatului final. Primul ar fi acea ocazie mare a lui Blănaru, la 0-0, imediat primim gol. Am reușit să revenim, să egalăm la 2, dar nu am avut maturitate suficientă pentru a intra la pauză cu acel rezultat.

La pauză puteam să punem la punct anumite lucruri și presiunea s-ar fi mutat în vestiarul celălalt. Am început a doua repriză fără să mai avem ce pierde, am încercat să ieșim, să jucăm, și din nou am avut neșansă la un alt moment important, când Bogdan Rusu a interceptat între fundașii centrali și a scăpat singur cu portarul și putea să facă și el hattrick-ul. Din păcate a ratat”, a fost analiza făcută de Alexandru Pelici, la Telekom Sport. 

Nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru anumite momente de joc. E un lucru care spune multe despre puterea lor. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare, drumul e lung. Chiar dacă am pierdut astăzi, nu cred că ne-am făcut de râs și am arătat un fotbal bun
- Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

CS Universitatea Craiova, în coasta liderului CFR Cluj

CSU Craiova ajunge la 5 victorii consecutive în Liga și urcă pe locul secund. Dincolo, CS Mioveni rămâne fără succes din august și se clasează pe 12.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.