Liga 1

Pregătiţi popcornul! Ce urmează pentru Universitatea Craiova, echipa momentului în Liga 1

+10 Foto
Andrei Ivan traversează forma carierei / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 31 octombrie 2021

CS Universitatea Craiova e pe val în Liga 1. Oltenii au ajuns la cinci victorii consecutive în campionat, după 5-2 cu CS Mioveni, meciul în care Andrei Ivan a înscris un „poker”.

Pentru Craiova urmează un duel tare, cu Farul, în deplasare, duminica viitore de la 15:30. Iar pentru Andrei Ivan meciul i-ar pune o presiune și mai mare pe umeri. 

Cu 8 goluri în actualul sezon de Liga 1, Ivan visează la titlul de golgeter al Ligii 1, doar că duminică, la Ovidiu, va juca contra lui Jefte Betancor, principalul marcator al actualului sezon, cu 9 reușite contabilizate până în acest moment

Evoluțiile bune pe care Jefte le-a avut în acest sezon la Farul i-au adus și premiul de „Jucătorul lunii septembrie” în premiile „Cei mai buni”, oferite lunar de Gazeta Sporturilor.

9a primit Andrei Ivan din partea Gazetei, pentru evoluția din meciul cu CS Mioveni

Împotriva cui a marcat Ivan în Liga 1

  • 6 goluri: Dinamo 
  • 5 goluri: FC Voluntari 
  • 4 goluri: CS Mioveni
  • 3 goluri: FC Botoșani, CFR Cluj, Poli Iași 
  • 2 goluri: Chiajna, Gaz Metan 
  • 1 gol: Clinceni, Chindia, FC Arges, Pandurii, Petrolul, FCSB, Farul

Ivan e într-o formă bună și se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, și altruism, și goluri, și întoarceri. Din orice minge trebuie să scoți ceva eficient. Poate scoți un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant și asta văd la Ivan în ultimul timp.

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Reghecampf: „Șampanie? Doar la finalul campionatului” 

Ajuns la șapte victorii pe banca Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, rămâne cu picioarele pământ: „În mare, sunt mulţumit, pentru că sunt conştient că va veni o periodă în care echipa va cădea puţin, pentru că marcăm prea mute goluri. Celelalte echipe sunt mai concentrate când joacă cu noi şi vor apărea şi pentru noi probleme”. 

Despre fotbalul-șampanie pe care-l așteaptă patronul Mihai Rotaru de la echipa sa, Reghecampf a comentat: „Eu cred că ar trebui să vorbim de fotbal şampanie când ridicăm trofeul şi bem şampanie. Cred că la asta se referea şi patronul”.

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în meciul CSU Craiova - CS Mioveni

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.