Liga 1

„Ne mâncau liliecii și șobolanii, apoi a venit Olăroiu” » Cum a revitalizat Oli un club de tradiție al României

+25 Foto
Cosmin Olăroiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 octombrie 2021

Leonard Naidin (42 de ani), fost mijlocaș la Dinamo sau Poli Timișoara, face o reverență în fața lui Cosmin Olăroiu (52 de ani), pe care l-a avut antrenor pe Bega, în urmă cu 15 ani.

Invitat săptămâna aceasta la GSP Live, Leonard Naidin a mărturisit că Olăroiu a fost cel mai bun tehnician cu care a colaborat de-a lungul carierei. Retras de câțiva ani din activitate, Naidin a dezvăluit modul în care și-a pus Olăroiu amprenta la Poli Timișoara, pe care a pregătit-o între 2005 și 2006.

Leonard Naidin: „Ne mâncau liliecii și șobolanii, apoi a venit Olăroiu”

„Am rămas impresionat foarte mult de Oli. Cred că Olăroiu e cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Profi total! 

Cosmin Olăroiu, în perioada de la Poli / Sursă foto: Arhivă GSP

Prin el, s-au făcut investiții mari la Timișoara, la teren, vestiare, sală de forță, tot. Când m-am întors la Timișoara, ajunseserăm într-o stare...ne mâncau liliecii și șobolanii. După două cantonamente, zici că am ajuns la cinci stele. S-au făcut niște investiții tari cu Olăroiu. Când ai bani, cu bani se face treabă”, a declarat Leonard Naidin, la GSP Live. 

>

27 de meciuria petrecut Olăroiu pe banca Politehnicii Timișoara: 14 victorii, 8 remize și 5 înfrângeri

Leonard Naidin a avut cea mai bună perioadă a carierei la Politehnica Timișoara, unde a înscris de 7 ori în 57 de partide. A urmat transferul la Dinamo din 2003, undee a strâns însă doar opt apariții în Liga 1. Au mai urmat experiențe la Poli Iași, Neftchi Baku, CS Mioveni, Millenium Giarmata sau ASU Poli Timișoara.

Cosmin Olăroiu, avere fabuloasă din fotbal 

„Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, spunea Cosmin Olăroiu, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

FOTO Imagini din cariera lui Leonard Naidin

+25 Foto
Leonard Naidin / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Citește și alte știri din intervenția lui Leonard Naidin la GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.