Liga 1

Săpunaru a izbucnit la conferință: „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!” + cum a glumit la final

Cristi Săpunaru// FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 octombrie 2021

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit azi despre situația de la club și despre presiunea pe care fanii o pun pe jucători.

  • Rapid – FCU Craiova se joacă luni, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport

Fundașul a spus că suporterii ar trebui să fie mulțumiți cu rezultatele pe care echipa le-a înregistrat până acum și a avut și un mesaj pentru jucătorii care nu suportă presiunea de la echipele mari.

Cristi Săpunaru: „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!”

„Nu sunt apăsat de situație, nu-mi spăl lucrurile prin mass-media. Dacă am ceva de discutat, discut în familie. Toată lumea știe că Rapid e o familie, începând de la fani până la ultimul jucător. Ce s-a întâmplat și ce vor să declare fanii... Asta e problema lor. Nu ne certăm cu fanii prin media.

Noi ducem luptă pentru salvarea de la retrogradare. Nu știu de unde a apărut asta cu clasarea în primele șase. Dacă vom putea ajunge în play-off, va fi foarte bine.

Am o singură întrebare pentru cei care stau de vorbă. Dacă spunea cineva că, după etapa a 13-a, Rapidul o să fie pe locul pe care e, cu punctele pe care le are, era mulțumită lumea? Mai spunea cineva ceva? 

Dacă vrei să joci fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari. Serios. Te mai ceartă patronul din când în când. Dacă vrei să joci fotbal adevărat, du-te la echipele mari, unde e presiune și îți mai bagă umbrela prin gard. Ăsta e fotbalul. Ce să facem?”, a spus Săpunaru la conferința de presă.

La finalul conferinței, Săpunaru a avut și o replică amuzantă: „Ce bine că nu mai sunt întrebări... Îmi era o foame de nu mai puteam”.

VIDEO Conferința susținută de Rapid înainte de meciul cu FCU Craiova

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.