Liga 1

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

+22 Foto
Mircea Rednic i-a criticat pe Deian Sorescu și pe Răzvan Popa, după eșecul suferit de Dinamo în deplasarea cu Sepsi, scor 1-4.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 octombrie 2021

Mircea Rednic (59 de ani) i-a criticat pe Deian Sorescu (24 de ani) și pe Răzvan Popa (24 de ani), după eșecul suferit de Dinamo în deplasarea cu Sepsi, scor 1-4. 

Criza de la Dinamo pare fără sfârșit, iar Mircea Rednic e hotărât să nu facă nicio concesie. Deian Sorescu, golgeterul formației din acest sezon, a fost principalul vizat, acuzat că are o atitudine delăsătoare. 

Mircea Rednic: „Să vedem unde pleacă Sorescu la iarnă”

>

Deian Sorescu a intrat în vizorul lui Mircea Rednic. Prestația fundașului dreapta din această seară a fost mult sub așteptări. 

„Dacă zic ceva, Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine. Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice, să vedem unde o să plece în iarnă”, a spus Rednic, la Telekom Sport. 

Alt fotbalist criticat a fost Răzvan Popa. Fundașul central a fost înlocuit în minutul 41 și a fost surprins de decizia lui Rednic. Antrenorul a explicat ce s-a întâmplat. 

„Păi ori ești accidentat, ori nu mai ești accidentat... El nu s-a antrenat toată săptămâna, acum avea dureri. Nu s-a plasat bine la gol. Toți sunt surprinși... Zici că a jucat la Barcelona până acum. hai să ne uităm unde a jucat până acum Popa... Marchează jucătorul, lasă surprinsul”, a tunat antrenorul dinamovist.

Mircea Rednic, analiză după Sepsi - Dinamo 4-1

E supărare. Am revenit de la 2-0, apoi la 2-1 au avut o ocazie mare, Mirko cu portarul. Nu a reușit să înscrie. În partea secundă am început bine. Nu știu dacă au avut vreo situație de a marca. A fost o lovitură liberă laterală, s-a pierdut marcajul. Golul 4 nu mai contează. Am riscat și am făcut greșeli mari. 

Normal că se fac erori. Sunt jucători care anul trecut jucau în Liga 3. Uitați ce bancă am avut eu. Cei care sunt pe teren fac eforturi mari, dar mai cad și fizic. Ei au avut soluții. Nu doar la meciul ăsta, știam care e situația. Sper ca după pauza care urmează să încerc să îi integrez și pe cei noi, să am mai multă calitate, mai multă experiență.

- Mircea Rednic

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.