Stranieri

Scandal cât casa în Turcia, după golul marcat de Moruțan! Mesajul postat pe contul oficial al rivalei Beșiktaș

+5 Foto
Golul marcat de Olimpiu Moruțan (22 de ani) în Galatasaray - Gaziantep, scor 2-0, a declanșat un scandal de proporții în Turcia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 octombrie 2021

Golul marcat de Olimpiu Moruțan (22 de ani) în Galatasaray - Gaziantep, scor 2-0, a declanșat un scandal de proporții în Turcia. 

Olimpiu Moruțan a profitat de o respingere nefericită a oaspeților și a deschis scorul în victoria lui Galatasaray. Din colțul careului, fostul jucător de la FCSB a plasat excelent cu stângul la „lung”, în plasa laterală. Rivala Beșiktaș a ieșit la atac după această reușită, considerând că arbitrii au unități de măsură diferite în privința celor doi coloși din Turcia. 

Beșiktaș acuză după golul marcat de Olimpiu Moruțan în Galatasaray - Gaziantep 

Pe contul oficial de Twitter al lui Beșiktaș a fost postat mesajul „JUSTIȚIE pentru toată lumea!”, însoțit de două capturi. Campioana Turciei susține că ipostazele sunt similare. 

Una este de la golul marcat de Moruțan astăzi. Beșiktaș sugerează că Victor Nelsson îi blochează vederea portarului Guvenc și că îi influențează intervenția. Fundașul central al lui Galatasaray este însă departe și nu se află pe direcția mingii. 

Momentul golului marcat de Moruțan

Cealaltă imagine postată este de la meciul pierdut ieri de Beșiktaș, 0-1 contra lui Hatayspor. Atunci, Mehmet Topal a trimis mingea în poartă, cu călcâiul, dar reușita a fost anulată de Cuneyt Cakir, după consultarea VAR. Situația este una diferită. Montero, fotbalistul aflat în fața portarului lui Hatayspor, se ferește în ultima clipă și încurcă evident intervenția.

Golul anulat în meciul lui Beșiktaș

Reacția lui Faith Terim, după golul marcat astăzi de Moruțan 

„Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper că performanța lui să crească, să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare”, a declarat Terim la finalul partidei.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.